وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
استارتر چیکار کردی که اضافه وزنت انقدر کم بوده؟؟ منم دلم میخواد تو بارداری زیاد چاق نشم
کلا هیچ جام چاق نشد فقط شکمم زد بیرون اونم نه خیلی.خوراکمم همه چی میخوردم ولی کلا ناخواسته کم غذا تر از قبل بارداریم شدم .تحرکم داشتم اصلا خودمو زمینگیر نکردم خرید و بازار و پیاده روی سرجاش بود تا همین ماه اخر که بنا به دلایلی دکتر گفت استراحتتو بیشتر کن
کلا هیچ جام چاق نشد فقط شکمم زد بیرون اونم نه خیلی.خوراکمم همه چی میخوردم ولی کلا ناخواسته کم غذا تر ...
إ چقدر خوب
منم میخوام حامله شدم پیاده روی و ورزشامو همینجوری ادامه بدم اصلا نخوابم
انقدر خوشم میاد از خانومایی که فقط شکمشون بزرگ میشه
ان شالله خودمم اینجوری شم
به سلامت زایمان کنی و دخترتو بغل بگیری
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلامت باشی عزیزمممم ولی خواب دست خودت نیستا انقد بعضی وقتا خوابالو میشی😂 شوهرم همش میگه تو خیلی ش ...
اره واقعا دعا کن منم شیک بشم😁