2777
2789
نه ترشح زیاد دارم نمیفهمیدم ابه یا ترشح ماماگفت سونو بده

اگ سفید و غلیظ باش ک مخاط واژنه ولی ن اگ لباس زیرت خیس باش و ترشح هم بدون رنگ و چسبناک از نشتی کیسع اب اینا میتوته باش البته خدانکنه 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااییی چیکار کردی ک ی فینگر باز شدع ب منم بگوووو لطفن😭😭

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
مگه با سونو مشخص نمیشه

نمیدونم اینو دقیق ولی دکتر من اینجوری گف بفهمم ک اگ زیاد شد برم بیمارستان

استارتر چیکار کردی که اضافه وزنت انقدر کم بوده؟؟

منم دلم میخواد تو بارداری زیاد چاق نشم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
استارتر چیکار کردی که اضافه وزنت انقدر کم بوده؟؟ منم دلم میخواد تو بارداری زیاد چاق نشم

کلا هیچ جام چاق نشد فقط شکمم زد بیرون اونم نه خیلی.خوراکمم همه چی میخوردم ولی کلا ناخواسته کم غذا تر از قبل بارداریم شدم .تحرکم داشتم اصلا خودمو  زمینگیر نکردم خرید و بازار و پیاده روی سرجاش بود تا همین ماه اخر که بنا به دلایلی دکتر گفت استراحتتو بیشتر کن

کلا هیچ جام چاق نشد فقط شکمم زد بیرون اونم نه خیلی.خوراکمم همه چی میخوردم ولی کلا ناخواسته کم غذا تر ...

إ چقدر خوب

منم میخوام‌ حامله شدم پیاده روی و ورزشامو همینجوری ادامه بدم اصلا نخوابم

انقدر خوشم میاد از خانومایی که فقط شکمشون بزرگ میشه

ان شالله خودمم اینجوری شم

به سلامت زایمان کنی و دخترتو بغل بگیری

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
إ چقدر خوب منم میخوام‌ حامله شدم پیاده روی و ورزشامو همینجوری ادامه بدم اصلا نخوابم انقدر خوشم ...

سلامت باشی عزیزمممم

ولی خواب دست خودت نیستا انقد بعضی وقتا خوابالو میشی😂

شوهرم همش میگه تو خیلی شیک و مجلسی حامله شدی 😁

سلامت باشی عزیزمممم ولی خواب دست خودت نیستا انقد بعضی وقتا خوابالو میشی😂 شوهرم همش میگه تو خیلی ش ...

اره واقعا دعا کن منم شیک بشم😁