سلام مامانای عزیز. پسرم ۱۰/۷/۹۸ دنیا اومده دکتر گفته فاویسم هست درحالیکه من هیچ علائمی ندارم تاجاییکه یادم هست و ازمامان بابام میپرسم اونام یادشون نمیاد که سابقه خانوادگی داشته باشیم.بنظرتون میشه ازمایشش اشتباه باشه؟تو غربالگری هم تشخیص ندادن.و دیگه اینکه بخاطر زردیش نگرانم هنوز صورت و چشماش زرده نمیدونم تاکی طول میکشه.😕😭😕😭
سلام گاهی پیش میاد معمولا کسایی که زمینه ژنتیکی نداره تا شش ماه خودش برطرف میشه .
در مورد زردی داروهای عطاری و شیمیایی خوبی هست بهش بدید سعی کنید خوب شیر بخوره تا دفع داشته باشه چون راه رفع و دفع زردی مدفوعه معمولا پسرا بیشتر زرد میمونن ولی اونم درست میشه فقط باید کنترل کنید تا زمان بگذره دفع بشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما از سابقه خانوادگی خودتون به فاویسم مطمن بودین؟؟؟
تو فامیل ما فقط برادرم مبتلا بود. مادرم ناقل بود. مادرش هم ناقل بود اما فقط به مادرم به عنوان ناقل، منتقل شد. منم ندارم. الانم ۲۳ سالشه و باقالی پلو هم حتی میخوره. اما همچنان تو داروها رعایت می کنه و به دکتر اطلاع میده.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دکترش درست گفته یه لیست هست از داروهای ممنوعه تو وب سرچ کن ولی غذاها تا جایی که من تجربه دارم غیر از باقالی هیچ ممنوعیتی نداری همون کاری که برای بقبه نوزادا میکنن رفع زردی شه انجام بده خودت بخور و بهش شیر بده فراوووان هر چی بهتر شیر بخوره بهتره
یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع