2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

286 بازدید | 24 پست

سلام مامانای عزیز. پسرم ۱۰/۷/۹۸ دنیا اومده دکتر گفته فاویسم هست درحالیکه من هیچ علائمی ندارم تاجاییکه یادم هست و ازمامان بابام میپرسم اونام یادشون نمیاد که سابقه خانوادگی داشته باشیم.بنظرتون میشه ازمایشش اشتباه باشه؟تو غربالگری هم تشخیص ندادن.و دیگه اینکه بخاطر زردیش نگرانم هنوز صورت و چشماش زرده نمیدونم تاکی طول میکشه.😕😭😕😭

منم پسرام دارن 

حساسیت به باقالیه دیگه پسر بزرگم که خوب شده و الان باقالی پلو میخوره 

پسر کوچیکم هم اصلا علاقه نداره 

یه سری داروها و نفتالین و ایناهم باید دقت شه تو وب سرچ کن 

چون فاویسم داره طول میکشه زرویش بره پسر من تا ۴۰ روز زرد بود 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط از الان یادت باسه هر دکاری بردی بگی چون بعصی دارو ها ممنوعه هستن تو پرونده بچه ها مینویسن هیچ چیز عجیب غریبی نیست نگران نباش 

راستی نباید جلو دود مستقیم اسپند هم ببریش براش خوب نیست 

شکر سرخ خیلی خوبه.راست یه قند تو یه استکان آب حل کن از صبح تا شب هی با قاشق بهش بدین

دکترش منو ترسوند ازبس گفت چیزیی سرخود بهش ندی.اون حتی قطره یا قرصی بخاطر زردیش بهش نداد

دکترش منو ترسوند ازبس گفت چیزیی سرخود بهش ندی.اون حتی قطره یا قرصی بخاطر زردیش بهش نداد

والا ما اینا هم برا بچه خواهرم امتحان کردیم و به هرکیم گفتیم داده نتیجه دیده وگرنه نمیگفتم خدایی نکرده یه بلاییم سرش بیاد

سلام گاهی پیش میاد معمولا کسایی که زمینه ژنتیکی نداره تا شش ماه خودش برطرف میشه .

در مورد زردی داروهای عطاری و شیمیایی خوبی هست بهش بدید سعی کنید خوب شیر بخوره تا دفع داشته باشه چون راه رفع و دفع زردی مدفوعه معمولا پسرا بیشتر زرد میمونن ولی اونم درست میشه فقط باید کنترل کنید تا زمان بگذره دفع بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بعد به دنیا اومدن پسر دومم فهمیدیم پسر اولم هم داره و پدر خودم با توجه به علایمشون در بچه گی الان که دیگه حساسیتشون برطرف شده و میخورن باقالی 

فقط از الان یادت باسه هر دکاری بردی بگی چون بعصی دارو ها ممنوعه هستن تو پرونده بچه ها مینویسن هیچ چی ...

اره دکترش گفت حتی به استامینوفن حساسیت نشون میده.وقتی ختنه شد دکتر گفت بهش بده .بهش که دادم فعلا که واکنشش عادیه

شما از سابقه خانوادگی خودتون به فاویسم مطمن بودین؟؟؟

تو فامیل ما فقط برادرم مبتلا بود. مادرم ناقل بود. مادرش هم ناقل بود اما فقط به مادرم به عنوان ناقل، منتقل شد. منم ندارم. الانم ۲۳ سالشه و باقالی پلو هم حتی میخوره. اما همچنان تو داروها رعایت می کنه و به دکتر اطلاع میده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

نگران نباش اونقدرها هم مهم نیست. فقط افراد معدودی رو شنیدم که در اثر فاویسم مستعد کم خونی شدید میشن. بیشتر بچه ها بزرگ که بشن خیلی بهتر میشن

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

دکترش درست گفته یه لیست هست از داروهای ممنوعه تو وب سرچ کن ولی غذاها تا جایی که من تجربه دارم غیر از باقالی هیچ ممنوعیتی نداری همون کاری که برای بقبه نوزادا میکنن رفع زردی شه انجام بده خودت بخور و بهش شیر بده فراوووان هر چی بهتر شیر بخوره بهتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز