2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست
اره دکترش گفت حتی به استامینوفن حساسیت نشون میده.وقتی ختنه شد دکتر گفت بهش بده .بهش که دادم فعلا که ...

نه بابا نگران نباش استامینوفن بده ولی دقت کن در اندازه و ساعت مثل بقیه بچه ها ولی دقت نظر بیشتر داشته باش

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
پسرتون از چندسالگی علائمشو دیگه نداشت؟؟؟

از ۷ سالگی 

کوچیکه هم یکی دو ماه پیش یه کفگیر براش بتقالی پلو ریختم کمی خورد چون براسش خوردت بتقالی ارزو شده بود دکتر اطفالش گفته بود بده بخوره خورد خوشش نیومد همون شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترش درست گفته یه لیست هست از داروهای ممنوعه تو وب سرچ کن ولی غذاها تا جایی که من تجربه دارم غیر از ...

والا من خودم چون بهش شیر میدم جرات ندارم خیلی چیزا مثل لوبیا سبز و حبوبات هم بخورم 😕

[QUOTE=109704604]والا من خودم چون بهش شیر میدم جرات ندارم خیلی چیزا مثل لوبیا سبز و حبوبات هم بخورم 😕[/QUOTنگرانیت بی مورده ولی چون تازه زایمان کردی بهتره رعایت کنی تو خوردن حبوبات چون نفاخه و باعث دل درد نی نی جون میشه 

از ۷ سالگی  کوچیکه هم یکی دو ماه پیش یه کفگیر براش بتقالی پلو ریختم کمی خورد چون براسش خوردت ب ...

راسته میگن حتی نباید از جلو مغازه ایی که باقالی داره رد بشن و بوشو حس کنن؟؟؟

[QUOTE=109704604]والا من خودم چون بهش شیر میدم جرات ندارم خیلی چیزا مثل لوبیا سبز و حبوبات هم بخورم ...

بچه هات موقع تولد زردی داشتن؟اگه داشتن جز نوردرمانی چکار کردی واسه درمانش؟من هربار بچمو نگاه میکنم زرده دلم میگیره دکترم میبرم میگن زردیش نگران کننده نیس دیگه و بخاطر فاویسمه که پایینتر نمیاد😭

بهتره از جایی که حجم زیاد هست مثل مزرعه  باقالی و تره بار ها که اگر خاطرت باشه بوش میپیچه یا نیاری سبزشو تو خونه تو حجم زیاد پوست بگیری  بوش و گازی که ازش متساعد میشه هم مضره  خوب نیست 

بچه هات موقع تولد زردی داشتن؟اگه داشتن جز نوردرمانی چکار کردی واسه درمانش؟من هربار بچمو نگاه میکنم ز ...

موقع تولد که نه دو روز بعدش نور درمانی داروهای گیاهی مثل شیر خشت و البته یادن نیست چند سال گذشته 😅😅😅

منظورتون فاویسمه که تا شش ماه برطرف میشه؟

بله یکی از دوستانم پسرش تا شش ماهگی داشت بعد برطرف شد یکی از اشناها هم تا سه سالگی بر طرف شد کلا دامنه وسیعی داره این مشکل . نوع حساسیت افراد و کم و زیادش فرق داره . فقط نکته مهم اینه که هر وقت دکتر میبرید حتما تاکید کنید داره چون گروهی از داروها رو نمیتونه بخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚