2777
2789
عنوان

وکیلل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 39 پست
ظرفیت نداره .کلا وکالت نابود میشه

همه ک این طور نیس فرق داره شخصیتا

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله ولی من چند ساله وکیلم .هرچند استثنا هم هست و انشالله خواستگار شما جز استثنائات باشه

انشالله

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

من نمیخوام کسی رو قضاوت کنم وبه قشروکلا توهین کنم اما وکیلم جلوی ازدواجمو گرفت اینقدر از خواستگارم بدگفت وبدگفت وتو گوشم خوندتا ازچشمم افتاد همیشه کینه اش تو دلم میمونه

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖

من همسرمم وکیله و به شدت به شدت ازش راضی ام🌹بستگی داره همسرتون چقدر جهان بینی بلد باشه به وکالت نیست به شعور و فرهنگه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کانون مرکز یا مرکز وکلا؟ مشاوران اسمش شده مرکز وکلا

دوتا رو شرکت کرده ولی واسه کانون میخونه، 

مشهدیم ولی مرکز شرکت کرده 

الان پرسیدم میگه اره ولی هرکس باید شهر خودش امتحان بده امسال مشاوران رو و دو مرحله ای شده

من نمیخوام کسی رو قضاوت کنم وبه قشروکلا توهین کنم اما وکیلم جلوی ازدواجمو گرفت اینقدر از خواستگارم ب ...

وکلا اکثرا بدبین میشن هرچند بدبینی شون با توجه به مسائلی که در جامعه میبینن به جا هست