2777
2789
عنوان

وکیلل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 39 پست
من همسرمم وکیله و به شدت به شدت ازش راضی ام🌹بستگی داره همسرتون چقدر جهان بینی بلد باشه به وکالت نیس ...

دقیقن بستگی بذات و اصالت انسان داره

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب 😍.من کلا مرد وکیل میاد سمتم کلا فرار میکنم.

همه مثل هم نیست عزیزم قبول دارم متاسفانه وکالت توش دوز و کلک زیاد داره 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
همه مثل هم نیست عزیزم قبول دارم متاسفانه وکالت توش دوز و کلک زیاد داره 

بحث من دوز و کلک نیست.وکلای شریف زیاد داریم اما خب شخصیت وکلا اقا به دل من نمیشینه. هرچند مثل شوهر شما استثنا داریم

خب شما باید در مورد مسائل اینچنینی با روانشناس صحبت می کردید نه وکیل.حیطه کاری هرکدوم جدا هست

اخه خلاصه اش اینه من اتباعم با کسی که قبلا دوسش داشتم مارو. باهم گرفتن خیلی قضیه بیخ پیدا. کرد داشتن منو اخراج میکردن مرده طلاق گرفته بود حاضربود منو بگیره باهمه چیزش کناراومدم واسه شکستن حکم طرد مرز مجبورم کردن وکیل بگیرم بدونی چیا توگوشم خوند. وازاین پسره بدگفت نزاشت باهش ازدواج کنم نجاتمم دادپولشم تمام وکمال دادم ولی ته دلم نمیبخشمش وگرنه من الان هم شوهر. داشتم هم شناسنامه ایرانی بعد ۲۹سال تولد درایران 

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖
خب شما باید در مورد مسائل اینچنینی با روانشناس صحبت می کردید نه وکیل.حیطه کاری هرکدوم جدا هست

حرفتون درست پیش مشاور. زن رفتم یکم گفت احتمال داره رجوع کنه ولی گفت  اکه مطمینی رجوع نمیکنه وکاملادوسش داری اقدام کن 

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖