2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من ماژیک کشیدم مزه مزه کرد بهش گفتم اخ شده دبگه نبومد گفتم بوسش کن تا خوب بشه هر سری فقط بوسش میکنه ومیره مزه تلخ ماژیک بدش اومد هرسری ماژیک روش باشه که هر وقت اومد ببینتش اصلا فکر نمیکردم بتونم از شیر بگیرمش

داشتیم وزن کم میکردیم فهمیدیم بارداریم. 💋💞خداروشکر

والا بهداشت میگه هفته اول شیر روز رو قطع کن..هفته دوم شیر شب.راحتتر گرفته میشه..بچت خابید تو خواب بهش سوره یاسین بخون فوت کن ..هدیه کن به حضرت علی اصغر ثوابشو عالیه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

وازلین زدم گفتم بوف شده یکم زبون زددیدبدمزس رفت واسه دفعات بعدی چسب سیاه زدم یهو شیرروزو قطع کردم ولی هروقت میخوابیدمیزاشتم دهنش تاشیرم خالی بشه شبا موقع خوابم بهش میدادم که گشنش نشه ومتوجه نشه تا 1 ماه زمان دادم خودش روزامیومدبوسش میکرد ونازش میکردتامثلاخوب بشه. اصلاگریه نکرد شباروهم هفته ای ی وعده کم کردم تاشیردم صبحی اونو یخرده اذیت شد.یکی دوروز .سریک ماه تموم شد.زمان بایدبزاری.

من چسب زدم گفتم اوخ شده 

همش منتظر بود خوب بشه بمیرم براش، همششششش پارک و این ور اونور خونه این اون بودیم ک یادش نیفته، خونه خودتون نمون زیاد 

دختر من خیلیییییی وابسته بود، خیلی بیقراری کرد، خیلی روزا باهاش گریه کردم ولی خب گذشت همش، شهریور از شیر گرفتمش

[QUOTE=109666364]شیر شب باید از ۴ ماهگی قطع بشه[/QUOTEوااااا 😳😳

اره یه تحقیق بکنی در موردش بد نیس

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
۴ ماهگی که بچه جز شیر چیزی نمیخوره. گناه داره. نمیدونم ولی من کلینیک پرسیدم گفتن آخر از همه باید شی ...

دکتر دخترم میگه چهارماهگی شیر شب قطع بشه م منظور آخر شب تا صبح زوده که پنج شیش ساعت! و بچه ۴ ماهه راحت بدون گرسنه شدن تا صبح میتونه بخوابه

یکی از علتای خرابی دندون بچه ها همین شیر شبه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞