2777
2789
خدارو شکر اخه من نینی 3 ماهه دارم نینی نمیخوام ولی یکمی علایم حاملگی دارم. موعدم 1 یا 3 روز دیگش

شیر خودتو نمیدی به نی نی؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون مبارکت باشه هاله دختر داری مامان میشیییبییی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
تعجبه که پریود میشی. چون معمولا تو شیردهی پریود نمیشن

والا من تا 2 ماه خونریزی داشتم یه بار کم یه بار زیاد. ماه پیش 6 ام خونریزیم خیلی زیاد بود به نظرم پریود بود. حالا این ماه اگه 6 ام بازخونریزی داشتهباشم پریوده. از طرفی یه رابطه بدون جلوگیری داشتم فراموش کردم قرص بخورم. 2 روزع حالت تهوع دارم. چند روز پیش هم لکه دیدم. ازمایش دادم 5 روز پیش منفی بود ولی شاید زود بوده یاشه. میترسم اخه بچه نمیخوام دوباره

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
والا من تا 2 ماه خونریزی داشتم یه بار کم یه بار زیاد. ماه پیش 6 ام خونریزیم خیلی زیاد بود به نظرم پر ...

همون روزی که لکه دیدم ازمایش دادم. 

انشالله به زودی یه مثبت پررنگشو میبینی....مثل خودمم که تا قبل این ماه کلی زوم میشدم رو بی بی چک که ح ...

مبارک باشه منم تازه باردار شدم باید پیش دکتر برم یا فعلا لازم نیست؟

خدایا مواظب 
والا من تا 2 ماه خونریزی داشتم یه بار کم یه بار زیاد. ماه پیش 6 ام خونریزیم خیلی زیاد بود به نظرم پر ...

عزیزم حتما سنو بده 

ممکنه بعد زایمان لخته ای بقیای داری چون عجیبه اینطور خونریزی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم حتما سنو بده  ممکنه بعد زایمان لخته ای بقیای داری چون عجیبه اینطور خونریزی

اره باید سنو بدم