2777
2789
مایل به صورتی ولی انقد کمرنگه ملوم نیس طوسیه یا صورتی به موعدم یه هفته مونده،یه ربع بعدش اینطوری شد

احتمالا بارداری. دیگه بی بی چک نزن تا روز موعدت بعد بزن

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من رو تی هاله انداخت  زمانی که هنوز سی پررنگ نشده بود  و نیفتاده بود بعد رفت

به نظرتون منفیه؟ 

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
هاله ای که داره صورتیه یا طوسی؟موعدت کی هست؟چند دقیقه بعد اینکه زدی این هاله افتاد؟  اینارو بگ ...

برا منو ببین عکس دادم

باشه عزیزم😅

انشالله به زودی یه مثبت پررنگشو میبینی....مثل خودمم که تا قبل این ماه کلی زوم میشدم رو بی بی چک که حداقل هاله ببینم ...لطف خدا شامل حالم شد و این ماه روز موعدم بی بی زدم و زیر سی ثانیه اونقدر پررنگ شد که تازه فهمیدم بی بی چک مثبت چی هست😂😂😂

انشالله به زودی یه مثبت پررنگشو میبینی....مثل خودمم که تا قبل این ماه کلی زوم میشدم رو بی بی چک که ح ...

مرسییی عزیزم از دعای قشنگت من خودمم عاشق بیبی مثبت و پررنگم😍 

ای جانمممم مبارکت باشه انشالا ب سلامتی دنیا بیاد و اینک تمام خانومای سایت باردار بشن یروزی❤

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
خانوما من جنبم بالاس😂

عاقا چرا من عکس بی بی رو نمیبینم اینجا🤔🤔🤔🤔

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
منفیه عزیزم. موعدت کی هستش

خدارو شکر اخه من نینی 3 ماهه دارم نینی نمیخوام ولی یکمی علایم حاملگی دارم. موعدم 1 یا 3 روز دیگش