مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اگر پدر فوت کنه پایه و اساس اون خونه از بین میره اگر هم مادر فوت کنه چراغ اون خونه واسه همیشه خاموش میشه.همدردیم عزیزم ولی من پدرمو از دست دادم.جای خالیشون با هیچکی پر نمیشه😭😭😭😭
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خدا رحمت کنه پدرتون رو. پس من چی بگم که نه اساسی مونده نه چراغی😔
تازه فوت نشدن اینش خیلی درد داره😔فقط رفتن و بچه هاشونو رها کردن. حالا داداشام هیچی هر دو تا زن و بچ ...
عزیزم شما خدا رو داری از طرفی هم برادرات هستن نگران نباش
اونا میبینن.خیلی خوب هم میبینن و چون دستشون از دنیا کوتاهه هیچکاری نمیتونن بکنن.من هروق ناراحت بودم و از غصه و گریه داشتم میمردم پدرم میاد توو خوابم و با اخم نگام میکنه یا میره خواب بقیه میگه که من نگران دخترمم