مامانم با یه اقایی رابطه داشت و هعی بهونه میگرفت. بابامم دید داره ابروریزی میشه خسته شد طلاق گرفتن. مامانم رفت.پدرمم از غصه افتاد تو اعتیاد چندبار ترکش دادم خوب نشد رفت از خونه و دیگه نیومد..
عزیزم شما خدا رو داری از طرفی هم برادرات هستن نگران نباش
اره خدا بزرگه. برادرام یه شهر دیگه هستن و دنبال زندگی خودشون به من گفتن بیا اینجا ولی من بخاطر کارم و هم اینکه نمیخواستم مزاحم باشم مخصوصا واسه زناشون گفتم نه همینجا راحتم
خدا نکنه عزیزم😚رفت دیگه یادمونم نکرد. سه چهار سال میگذره😔 تازه نامزد کردم قراره عقد کنیم بعد محرم صفر.خیلی سخته واسه روزای مهمی مثل خواستگاری عقد عروسی پدر مادرت نباشن.خیلی
مامانم با یه اقایی رابطه داشت و هعی بهونه میگرفت. بابامم دید داره ابروریزی میشه خسته شد طلاق گرفتن. ...
میدونی عزیزم هرکی توو زندگیش ی مشکلاتی داره.بعضی اوقات ی اتفاقایی میفته که کنترلش از دستمون خارجه.من فک کردم فوت شدن خدای نکرده تا اینکه الان فهمیدم.خیلی سخته.امیدوارم همیشه شاد و موفق و سلامت باشی و از همه مهمتر خوشبخت بشی.
اره خدا بزرگه. برادرام یه شهر دیگه هستن و دنبال زندگی خودشون به من گفتن بیا اینجا ولی من بخاطر کارم ...
بمیرم واسه دل مهربونت عزیزم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خدا نکنه عزیزم😚رفت دیگه یادمونم نکرد. سه چهار سال میگذره😔 تازه نامزد کردم قراره عقد کنیم بعد محرم ...
خدا بهت صبر بده عروس ماهم مادرش شوهر کرده بود باباش فوتشده بود . برادرش یه جهاز درست حسابیم نداد بهش عقد نبود اما عروسی بود عروسمون به یه ورشم نبود فقط داشت لذت روزای خوبشو میبرد . تو هم همینطور باش
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
منم مادر ندارم باردارم استراحت مطلقم بابام اینا قراربود شام درست کنن بیان پیشم ک زنش دبه کرده و کنسل ...
اخی عزیزم . خدا رحمتش کنه میشه بپرسم علت فوتش چی بود آخه مامان من یهو رفت یهوووو ایست قلبی با خودم میگم دق کرد زن بیچاره . سه چهار تا بچه مجرد سن بالا داشت که همش میپرن به هم
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه