2777
2789
عنوان

چقدر سخته خونه بدون مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 68 پست
کجا رفتن

مامانم با یه اقایی رابطه داشت و هعی بهونه میگرفت. بابامم دید داره ابروریزی میشه خسته شد طلاق گرفتن. مامانم رفت.پدرمم از غصه افتاد تو اعتیاد چندبار ترکش دادم خوب نشد رفت از خونه و دیگه نیومد..

مامانم با یه اقایی رابطه داشت و هعی بهونه میگرفت. بابامم دید داره ابروریزی میشه خسته شد طلاق گرفتن. ...

آخی مامان دیگه سراغتون نگرفت .بزار مامان پیر بشه اونموقع یادتون میکنه .  بمیرم‌برات . ازدواج نکردی . 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما خدا رو داری از طرفی هم برادرات هستن نگران نباش

اره خدا بزرگه. برادرام یه شهر دیگه هستن و دنبال زندگی خودشون به من گفتن بیا اینجا ولی من بخاطر کارم و هم اینکه نمیخواستم مزاحم باشم مخصوصا واسه زناشون گفتم نه همینجا راحتم

آخی مامان دیگه سراغتون نگرفت .بزار مامان پیر بشه اونموقع یادتون میکنه .  بمیرم‌برات . ازدواج نک ...

خدا نکنه عزیزم😚رفت دیگه یادمونم نکرد. سه چهار سال میگذره😔 تازه نامزد کردم قراره عقد کنیم بعد محرم صفر.خیلی سخته واسه روزای مهمی مثل خواستگاری عقد عروسی پدر مادرت نباشن.خیلی

مامانم با یه اقایی رابطه داشت و هعی بهونه میگرفت. بابامم دید داره ابروریزی میشه خسته شد طلاق گرفتن. ...

میدونی عزیزم هرکی توو زندگیش ی مشکلاتی داره.بعضی اوقات ی اتفاقایی میفته که کنترلش از دستمون خارجه.من فک کردم فوت شدن خدای نکرده تا اینکه الان فهمیدم.خیلی سخته.امیدوارم همیشه شاد و موفق و سلامت باشی و از همه مهمتر خوشبخت بشی. 

اره خدا بزرگه. برادرام یه شهر دیگه هستن و دنبال زندگی خودشون به من گفتن بیا اینجا ولی من بخاطر کارم ...

بمیرم واسه دل مهربونت عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خدا نکنه عزیزم😚رفت دیگه یادمونم نکرد. سه چهار سال میگذره😔 تازه نامزد کردم قراره عقد کنیم بعد محرم ...

خدا بهت صبر بده عروس ماهم مادرش شوهر کرده بود باباش فوتشده بود . برادرش یه جهاز درست حسابیم نداد بهش  عقد نبود اما عروسی بود عروسمون به یه ورشم نبود فقط داشت لذت روزای خوبشو میبرد . تو هم همینطور باش 

میدونی عزیزم هرکی توو زندگیش ی مشکلاتی داره.بعضی اوقات ی اتفاقایی میفته که کنترلش از دستمون خارجه.من ...

دقیقا من هیچکاری نمیتونستم بکنم تا جلوی این اتفاقاتو بگیرم. مرسی از دعای قشنگت عزیزم😚

خدا نکنه عزیزم.

خوشبخت باشی گلم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
منم مادر ندارم باردارم استراحت مطلقم بابام اینا قراربود شام درست کنن بیان پیشم ک زنش دبه کرده و کنسل ...

منم مادر ندارم باردارم استراحت مطلقم بابام اینا قراربود شام درست کنن بیان پیشم ک زنش دبه کرده و کنسل ...

منم باردارم میترسم به خواهرام بگم باردارم . دلشون نیست بابام برام سیسمونی بگیره . 

ن من خودم سیسمونی میخرم البته یسریشو از بارداری قبلیم دارم ک بچم نموند ولی درکل چیزی نمیخرم اگم کسی ...

آخی عزیزم نی نی چرا نموند منم پارسال سقط داشتم اینطوریم خوبه بگی شوهرت غر نمیزنه 

آخی عزیزم نی نی چرا نموند منم پارسال سقط داشتم اینطوریم خوبه بگی شوهرت غر نمیزنه 

ن شوهرم غر نمی زنه شرایطم درک میکنه میدونه بابام زنش ازمن خوشش نمیاد.بچم شش ماهه بدنیا اومد تشک وبالششو مادرم درست کرد😔 یکمم لباس خرید خودمم خریدم دیگه نمیخرم فقط ازخدامیخوام بچموساالم بهم برسونه

ن شوهرم غر نمی زنه شرایطم درک میکنه میدونه بابام زنش ازمن خوشش نمیاد.بچم شش ماهه بدنیا اومد تشک وبال ...

اخی عزیزم . خدا رحمتش کنه میشه بپرسم علت فوتش چی بود آخه مامان من یهو رفت یهوووو ایست قلبی با خودم میگم دق کرد زن بیچاره . سه چهار تا بچه مجرد سن بالا داشت که همش میپرن به هم