2777
2789
عنوان

پشماام ریــــــخت 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 164 پست
میگم ناخن کاشت که اصلا تیز نیست. حتی جاییتم بخاره درست نیمشه خاروند. یعنی لامصب هر چی میسا ...

احتمالا خارش داشته. بر حسب عادت شروع به خاروندن کرده و از اختیارش دراومده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره اطرافیان تو که معلوم نیست با چه میزان از تمیزی .... میری روی مبلاشون میشینی. 

خیالت راحت من تمیزم ولی تو مشخصه علاوه بر کثیفی عقده ای هم هستی دلم واست سوخت حتما ب اولین روانشناس مراجعه کن😂

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾
راست میگم دیگه اخه اینم بحث کردن داره؟؟؟؟

چیکارشون داری بابا 

فقط بخند 😂😂😂

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خب کف انگشت😂

😂😂😂اینم هست

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
میتونی قشنگ با شلنگ آب بگیری ن کع دستتو بمالی بعد بری باهش غذا بپزی با دستای باااسنییی😐😐😣😣

تمیز نمیشه که می مونه عفونت میگیریم😷 و خداوند مایع دستشویی را افرید برا همچین وقتایی

Dance me to the end of Love...
خیالت راحت من تمیزم ولی تو مشخصه علاوه بر کثیفی عقده ای هم هستی دلم واست سوخت حتما ب اولین روانشناس ...

باشه . فقط بچه ها لطفا اونایی که خودشونو تمیز نمیشورن و به گرفتن آب قناعت میکنن، وقتی روی صندلی اتوبوس واحد و تاکسی و دانشگاه و سینما و ... میشینن لطفا اون گوشه موشه ها بنویسن که مدیون مردم نشن. 

باشه . فقط بچه ها لطفا اونایی که خودشونو تمیز نمیشورن و به گرفتن آب قناعت میکنن، وقتی روی صندلی اتوب ...

😂😂موقعش ک شد استخدامت میکنم بیای بشوری حالا هم برو ریپلای نزن عقده ای

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾
اره دیگه تمیز نمیشه که تازه همه جاشون خیس میشه ببخشید واسه دستشویی کوچیک هم اینکارو میکنن خیلیا درست ...

دستشویی معمولی با اب رد میشه و تمیزه. نشنیدم کسی بکنه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨