2777
2789
عنوان

پشماام ریــــــخت 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 164 پست
پس بهتره ازدواج نکنی ازدواج کردی بچه نیاری بچه اوردی هربار که پیپی کرد از لنگاش بگیر ببرش زیرفشار ...

به در و دیوار نه! به صورت مامان خوجمل که دست به باسنش نمیزنه. 

اونوقت خدایا صورتشو با چیی بشوره؟مایع دستشویی؟ خوب اگه یادش بره مایع بزنه چی؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه طرز حرف زدنه؟! هر کس یه طوری خودشو پاک میکنه. به شما چه ربطی داره که توهین میکنی؟ معنی کلمه ...

برو حوصلتو ندارم چرت پرت نگو هر کار میخای بکن کسی با تو حرف نزد اصلا ک میپری وسط اوسکول خدا شفات بده😂تو از اونایی ک کسی کاریت نداره محلتم نمیده یهو میای میگی چییی با من بودین؟؟😂بیچاره اطرافیانت

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾
برو حوصلتو ندارم چرت پرت نگو هر کار میخای بکن کسی با تو حرف نزد اصلا ک میپری وسط اوسکول خدا شفات بده ...

بیچاره اطرافیان تو که معلوم نیست با چه میزان از تمیزی .... میری روی مبلاشون میشینی. 

میگم ناخن کاشت که اصلا تیز نیست. حتی جاییتم بخاره درست نیمشه خاروند. یعنی لامصب هر چی میسابی خودتو اصلا نمیخارونه حتی در قوطی هم نمیشه باهاش باز کرد اصلا کارایی نداره. موندم زنه چه کرده با خودش که خون انداخته😏

به در و دیوار نه! به صورت مامان خوجمل که دست به باسنش نمیزنه.  اونوقت خدایا صورتشو با چیی بشور ...

چ حرصت گرفته تو مطمعن باش اون موقع هم پرستار میگیرم بشورش تو نمیخواد انقد خودتو شخصیت بدبختتو نشون بدی😂

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾