2777
2789
عنوان

شما وکیل حق با کیه خدایی حرف بزنید

173 بازدید | 10 پست

زمانی که پدرم تصادف کرد

من ۴۰۰ میلیون وام گرفتم خواستم طلا بخرم وقتی گرمی ۹ بود

ن خواهر ن برادر همه سر خودشون رو زیر برف کردن

الان موقع که می خواهن دیه رو بدن همه سر بالا آوردن

میگن لیست خرج هارو بیار

من خورده خرج زیاد کردم اصلا یادم نمیاد

من گفتم اصلا نمی خواهم همش برای خودتان برگشتم

گفتم پدرم بوده ۴۰۰ خرج کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوان متوجه میشی

ربط وام گرفتنت با اینکه الان خواهر برادرات میگن لیست خرجارو بیار نمیفهمم

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

ای دادبیداد..چقدربی انصافن..عزیزم اصلا کوتاه نیا ازحقت دفاع کن .بعداگه نتونستی بگو واگذارتون میکنم به خدا..اون خودش میدونه چقدرخرج کردم..درسته پدرته دمت گرم بهش رسیدگی کردی ولی تامیتونی اول ازحقت دفاع کن

متوجه نشدم

بنده خدا ۴۰۰ م وام ورداشته خواسته طلا بخره..پدرشون تصادف میکنن مجبورمیشه خرج بیمارستان پدرکنه..خواهربرادراش هم به روی خودش نیوردن..حالا دیه تصادف اومده اوما میگن تو اصلا خرج نکردی ..اگه کردی مدرک بیار..و...

بنده خدا ۴۰۰ م وام ورداشته خواسته طلا بخره..پدرشون تصادف میکنن مجبورمیشه خرج بیمارستان پدرکنه..خواهر ...

ممنون توضیح دادی عزیز

چه ناراحت کننده بود😔

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

البته برای شوهرمنم همچین اتفاقی افتاد

مادرش ۴سال مریض بود خیلییی خرجش کرد دوادکترو..برد.

دوتاداداشاش هیچکارنکردن.شوهرمم مدرک زیادنداره ولی کل فامیل و دوستاش میدونن فقط این به مادرش رسیدگی و خرج کرده.قبل ازفوت مادرش.یه زمین داشت زدبنام شوهرم.دونفرهم شاهد..فکرکن قانونیه کاغذش .حالا داداشاش میگن تو خودت درست کردی و...شکایت میکنیم نتونیم پس بگیریم میزنیمت و...تهدیدکردن..میگن توبایدبه ماهم بدی،و..حالا خداروشکر داییاش و خاله هاش طرف شوهرم هستن .انشالله که بخیربگذره..خواهربرادراینه دیگه اصلا معرفت ندارن ..آدم به پدرمادرخودش که اینهمه زحمت کشیدن رحم نکنه دیگه نبایدازش انتظاربیشتری داشت