2777
2789
عنوان

خرافات

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 68 پست
چن تا رو بگم که تو منطقمون رایجه  ۱-بچه رو با جارو بزنی دزد میشه  ۲-دوتا سنگ رو به هم بز ...

من به قیچی اعتقاد دارم هروقت قیچی رو بهم میزنم دعوا میشه باور ندارین امتحان کنین قیچی رو چندبار بزنین بهم بعد همینجور باز بزارین زمین یه دعوای اساسی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون تا حالا سمتشون نرفتم اعتقاد ندارم ولی تا دلتون بخواد ب تخم مرغ و اسپند و اینطور چیزا اعتقاد د ...

😂😂من واسه دخترم یکسره دود میکنم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

منم به ناخن ساییدن و دعوا شدن اصلا اعتقاد نداشتم یه دفعه به مسخره انجام دادم و عین خولا کلی خندیدم و دیگه یادم رفت بعدش یه دعوای ناجوری شد که تا فرداش داشتم گریه میکردم یهو یادم اومد اعتقاد پیدا کردم

لطفا درخواست دوستی ندید
یعنی ممکنه ازنظر علمی بعدا ثابت بشه این چیزا؟😳 این همه خرافات تو کل دنیا

هرچیزی یه انرژی ازاد میکنه من بعید نمیدونم اگه اطلاعات و علم ادم از انرژی ها و امواجشون بالا بره خیلی چیزا اثبات شه

لطفا درخواست دوستی ندید
اره شب امتحان کن تو اخبار نشون میداد ۵ سال پیش من از اونجا یادگرفتم 

چی رو؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
هرچیزی یه انرژی ازاد میکنه من بعید نمیدونم اگه اطلاعات و علم ادم از انرژی ها و امواجشون بالا بره خیل ...

من اصلا قبول ندارم،نمیشه آدم اعتقاد به یک چیز اشتباه داشته باشه و ازنظرش درست باشه و بگه حتما بعدا پی میبرن بهش و دلیل علمیشو پیدا میکنن دیگه

من اصلا قبول ندارم،نمیشه آدم اعتقاد به یک چیز اشتباه داشته باشه و ازنظرش درست باشه و بگه حتما بعدا پ ...

نمیشه هم تجربه کردن رو نادیده گرفت چون هنوز علم ثابتش نکرده

لطفا درخواست دوستی ندید
قیچی رو چندبار بزن بهم دیگه دعوا میشه 

من تاحالا تجربه نکردم ولی شنیدم قیچی رو باز بزاری دعوا میشه 

امتحانشم نمیکنم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟