2777
2789
عنوان

خرافات

901 بازدید | 68 پست

دیشب استوری یکی از  آدمایی که فالوئر زیاد دارن تو اینستا،چی میگن بهش؟(اینفلوئنسر؟حالا مهم نیست😄داشتم میدیدم که گفته بود شما به چه چیزای خرافی اعتقاد دارین اصلا دونه دونشو که میخوندم شاخ در میاوردم

یکی میگفت شامی که درست می کنیم چن تاشو میندازیم بیرون که جن ها بخورن دلشون نخواد

یا وقتی میخوایم چشم نخوریم دوتا گوشامونو همزمان می کشیم

یایکی زیاد میخندید تف میکرد گوشه روسریش و گره میزد😷

چقدرررر زیاد بودن و چقدر برام عجیب بودن همه،من اصلا ۹۹ درصوشونو نشنیده بودم

اصلا تو کتم نمیره بخوام این کارارو انجام بدم

شما به چیزی اعتقاد دارین؟

هیهات😑

فقط ب خدا اعتقاد دارم ولاغیر

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجيبه برام من واقعا به هيچي اعتقاد ندارم اصلا خرافاتي نيستم اصلاااااا

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

شامی میخورن برا جنام کنار میذارن😑😑😑😑😯😯😯😯😯

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

مثلا یکی با خرش رفته اسمان ها😁😁😁😁

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بعد اون غذا هارو میخوردن جنا😱

یا میمونده میگفتن میل نداشتن 😐

لایک نکنین وقتی میرم اعلاناتمو میبینم همش لایک کردن دلم میخواد سرمو بزنم تو دیوار ولی وقتی جواب دادن 😎          من عصو جدید نیستم 😐