2777
2789
عنوان

خرافات

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 68 پست
منم فقط ب چشم زخم اعتقاد دارم تامام

منم همینطور،به جادو و طلسم هم اعتقاد دارم چون هر دوتاش تو قرآن اومده

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
منم ب چشم زخم اعتقاد دارم به جن هم اعتقاد دارم هردو هستن  ولی مثلا خانواده شوهرم به عطسه کردن ...

ما یه فامیلی داشتیم که دختره ۴ سال بود ازدواج کرده بود بچه دار نمیشد هروقت میگفتن خدا ایشالله بهت یه بچه بده همیشه یدونه فقط عطسه میومد بعده ۴ سال دختره تصادف کرد  مرد از اون به بعد خیلی به عطسه اعتقاد دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسائل ماورایی برات اتفاق افتاده؟

بله و الان ۳ ساله راحت شدم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چن تا رو بگم که تو منطقمون رایجه 

۱-بچه رو با جارو بزنی دزد میشه 

۲-دوتا سنگ رو به هم بزنی،دعوا میشه 

۳-اگه قند افتاد تو چایی مهممون میاد

۴-پشه خسته😂تو خونه باشه مهمون میاد

۵-پلک چشمت بپره ،یکی از اعضای خانوادت از مسافرت میاد 

۶-سوت بزنی،جن میاد پشت سرت 😬😂😂😭😂

دیگه چیزی یادم نمیاد 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

ما یه فامیلی داشتیم که دختره ۴ سال بود ازدواج کرده بود بچه دار نمیشد هروقت میگفتن خدا ایشالله بهت یه ...

متوحه نشدم،میگفتن بچه بهت بده خدا دختره همش یک عطسه میکرد بعدش؟

حالا بعد ۴سال مردنش چه ربطی به این قضیه داشت عزیزم؟

به چشم زخم اعتقاد داشتن خب اره،کارای عجیب غریبی که برا درامان ماندنش میکنن ترسناکه

اره دیگه ولی خب بعضی وقتا میبینی تاثیر داره ها..مثلا بچه من بعضی وقتا از خواب ک پا میشد فقققط گریه میکرد و جیغ میزد اروم نمیشد شیرم نمیخورد نوزادم بود مادرشوهرم همیشه ی پارچه داش همونو براش اتیش میزد دودشو تو صورت بچه میزد ساکت میشد 😐هرچیم بش میگفتم این چیه بمن نمیگف میگف ندونی بهتره هنوزم نمیدونم

این نیز بگذرد .. 
متوحه نشدم،میگفتن بچه بهت بده خدا دختره همش یک عطسه میکرد بعدش؟ حالا بعد ۴سال مردنش چه ربطی به این ...

ازدواج کرد بچه دار نمیشد هروقت میگفتن خدا بهت یه بچه بده یکی عطسه میکرد حالا بعده ۴ سال زندگی  تصادف کرد مرد و هیچ وقت بچه دار نشد 

منم همینطور،به جادو و طلسم هم اعتقاد دارم چون هر دوتاش تو قرآن اومده

من چون تا حالا سمتشون نرفتم اعتقاد ندارم ولی تا دلتون بخواد ب تخم مرغ و اسپند و اینطور چیزا اعتقاد دارم 😂همچین مالیم نیستما ولی خب بسوزه پدر اعتماد بنفس

این نیز بگذرد .. 

یکی میگفت تو روستای ما یک نفر که بمیره تا ۷ نفر نشن تموم نمیشه

خب این که مسخرست.اینا تا ۷نفر طی چن ماه میمیرن پیش خودشون میگن نگا،۷نفر پشت هم مردن

دوباره دوره ی بعدی رو میشمرن😄