قبلا گفتم بچمو سی و پنج هفتگی موقع زایمان از دست دادم. چون سز شدم فعلا قصد بارداری ندارم. دیروز جاری بزرگم میگه شنیدم حامله ای گفتم وا کی گفته من سه ماه نیست بچم فوت شد. هر کی میبینه میگه حامله ای دیگه نمیخوام جایی برم عذابی میدن
کاش الان بچم بغلم بود هر بی سر و پای جرات متلک گفتند نداشتن😔
جز صبر و صبر و صبر چاره ای نداری..خدا داره امتحانت میکنه..راضی باش به رضای خدا..حتما یه نی نی تپل و مپل و سالم و ناز بهت میده که همه ی غم هات رو از بین میبره...🙏🌷
ببين منم دكولمان شدم تو هفته ي بالا دو قلوهام رو از دست دادم بر اثر اشتباه احمق هاي دكتر بعد از چندين ماه باردار شدم من چي بايد بگم اين روزا سخته ولي ميگذره باردار ميشي خودت رو ناراحت نكن خيلي دردناكه ولي ميگذره
به منم اندازه موهاي تنت طعنه زدن يكس گفت چيزا سنگين بلند كردي يكي گفت تو اينترنت زياد رفتي با امواج اينترنت اينطور شدي يكي گفت سونوگرافي زياد رفتي امواج سونوگرافي اين طوريت كرده يكي گفت چشمت زدن يكي گفت از بس پله بالا و پايين كردي ببين من هنوزم ك هنوزه نتونستم با مرگ بچم كنار بيام با اينكه باردارم اگه باردار بشي بازم اين كابوس تلخ تا اخر عمرت گريبانت و گريبانمون هست ببين لقاح زماني شكل ميگيره ك استرس نداشته باشي من هر دو دوقلوهام رو مرده به روش طبيعي زاييدم اگه طبيعي زاييدي تا حداقل ٤ ماه استراحت بده ب خودت و بعدش برو دكتر ازمايش بده و اسيد فوليك و اهن استفاده كن بعدش دكتر خودش ميگه اقدام كن ببين وقفه ننداز اصصصصصصلا سريع هر ماه اقدام كن چون بدنت مثل زن و شوهريه ك تازه ميخوان اقدام كنن برا بارداري احتمال داره تا ٥ بار اقدامم نگيره اگه سزاريني تا يك سال بايد تقريبا صبر كني ببين دكتر به من گفت ميخواستي بچه ت رو تو ٨ سالگي از دست بدي تو ٨ماهگي از دست دادي پس برو خدارو شكر كن قسمتش نبوده تو اين دنيا ولي باورت نميشه من قبلش استرس شديد كشيدم بهم گفتن بچه ت سندروم داره بايد امنيوسنتز بدي استرس منو بيچاره كرد تا جوابش اومد و فهميدم بچم سالمه و هيچ مشكلي نداره بيخيال حرفاي بقيه اگه باردار شدي ب هيييچكس نگو اصلا تا ٨ الي ٩ ماهگي خيلي سخته تو جايگاهتةقرار گرفتم من حتي سيسموني اماده جشن سيسموني گؤفتم كالسكه دو قلو و همه لباسشون و ساك بيمارستانم رو اماده كردم بيخيال باش و واگذارشون كن به خداي بالا سرت
من پارسال روز مرگم بود قشنگ فشار قبر رو حس كردم به قران نميدونم چرا زنده ام و نفس ميكشم من شرايط روحيم خيلي خرابه و هنوزم درست نشدم ولي يه چند ماه از استرس و ناراحتي دوري كن انشالله اين سري ب زوديه زود دامنت سبز بشه ب جز خدا هم ب هيچكسي متوسل نشو نذر كن سفره ابلفضل نذر كن انشالله جواب ميگيري
من پارسال روز مرگم بود قشنگ فشار قبر رو حس كردم به قران نميدونم چرا زنده ام و نفس ميكشم من شرايط روح ...
سلام. عزیزم شما چن هفتگی دوقلوهاتو از دست دادی؟ الان بارداری؟ متاسفانه من سزارین شدم نمیتونم حالاها باردار بشم آنزیم کبدم هم بالاست دارو مصرف میکنم. دلم خیلی شکسته هر کی هر چیزی میگه. درد اینجاست جاری ام ول کنم نیستن. اونروز جاری بزرگم میگه شنیدم حامله ای. گفتم کی گفته حداقل بزارین زخم شکمم خوب بشه بعد شروع کنین😔
سلام. عزیزم شما چن هفتگی دوقلوهاتو از دست دادی؟ الان بارداری؟ متاسفانه من سزارین شدم نمیتونم حالاها ...
سلام خوب هستید تو هفته های خیلی بالا بالای 20 هفته بله باردارم ولی یک سال طول کشید تا باردار شدم منم پرولاکتینم بالا بود درمانش کردم 5 ماه هم استراحت دادم ب خودم با استراحت و اینا شد یک سال من دو قلوهام رو طبیعی زاییدم سزارین نشدم تو هم امیدت ب خدا وقتی بخیه هات خوب شدن میتونی اقدام کنی چرا سزارین شدی😔😔😔😔😔من چندین روز بستری بودم بیمارستان دیگه بچه نمیومد میخواستن سزارینم کنن ولی دکترا نذاشتن گفتن هم درد نداشتن بچه هم درد بخیه هات دیگه ب سختی زاییمان کردم ولی تو چی کشیدی سزارین هم شدی چقدر زور داره ک سزارین بشی و بچه ت کنارت نباشه دردناک تر از اون من بعد زاییمانم شیر داشتم خیلی روزهای سختی بود خیلی سخت و دردناکه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔