قبلا گفتم بچمو سی و پنج هفتگی موقع زایمان از دست دادم. چون سز شدم فعلا قصد بارداری ندارم. دیروز جاری بزرگم میگه شنیدم حامله ای گفتم وا کی گفته من سه ماه نیست بچم فوت شد. هر کی میبینه میگه حامله ای دیگه نمیخوام جایی برم عذابی میدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخ عزیزکمممممم... خیر نبینند دکترایی که جون هیچکس بارشون مهم نیست ..دوست خالمم چند سال پیش به کشتن دادن سر زایمان اینقدر آمپول فشار زده بودن که طبیعی بشه ..اخر بچه دنیا اومد ولی مادر از دست رفت .. داغ ببینن دکترای اینجوری
امضات اشک منو در آورد انشالله خدا دوباره یه تو دلی بهت بده صحیح وسالم بغلش کنی عزیزم
مرسی انشالله😘
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت