2777
2789
عنوان

سه ماه نیست بچمو از دست دادم اما.... 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3323 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۴۰هفتگی از دست دادم بچمو

از همون تخت بیمارستان بهم میگفتن زودی حامله شو

اما من گوش ندادم و سه سال بعدش حامله شدم

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
الهی.صبور باش مهم نیس چی میگن مردم هرچند سخته و یه شعاره فقط.ببین حکمت خداچیه.ولی خدایی خیلی سخته خد ...

سه ماهه دلم دریای خون شده. سه ماهه کار شب و روزم شده گریه. اینا فکر دوباره حامله شده من هستن ای خدا😢

خدایا شکرت🖤
اره😭

آخ عزیزکمممممم... خیر نبینند دکترایی که جون هیچکس بارشون مهم نیست ..دوست خالمم چند سال پیش به کشتن دادن سر زایمان اینقدر آمپول فشار زده بودن که طبیعی بشه ..اخر بچه دنیا اومد ولی مادر از دست رفت .. داغ ببینن دکترای اینجوری

شما چرا گلم؟ 

خفگی بخاطر کم شدن اب

هیچوقت یادم نمیره حرفا و کنایه های مادرشوهر احمقم رو

میگذره این روزا تحمل کن

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
آخ عزیزکمممممم... خیر نبینند دکترایی که جون هیچکس بارشون مهم نیست ..دوست خالمم چند سال پیش به کشتن د ...

من وقت سزارین داشتم هفته سی و هفت. اما چون زایمان زودرس گرفتم رفتم واسه چکاپ که گفتم باید طبیعی بدنیا بیاری. دلم بدجوری گرفته کاش الان بچشم پرسم بود😔

خدایا شکرت🖤
امضات اشک منو در آورد انشالله خدا دوباره یه تو دلی بهت بده صحیح وسالم بغلش کنی عزیزم 

مرسی انشالله😘

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
من وقت سزارین داشتم هفته سی و هفت. اما چون زایمان زودرس گرفتم رفتم واسه چکاپ که گفتم باید طبیعی بدنی ...

خدا نگذره ازشون .. خب شما که 4 هفته دیگه وقت سر داشتی واسه اون احمقا چه فرقی میکرد کاش همون موقع سز میکردن ...