2777
2789
عنوان

کودک آزاری هوو 😖😯

637 بازدید | 31 پست

زن همسایمون هووش بچشو تنها گیر آورده داغ کرده پای بچه چهارساله رو😑😑بچه بیچاره از ترس مریض شده پاش هم کلی سوخته .دلم تیر کشید براش بچه شیرین زبونیه😳

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

زنگ بزن يه جايى بگو بيان چوب بكنن تو آستينش😑گوگل كن فك كنم اوژانس اجتماعى رسيدگى كنه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه مگه داریم باباهه مگه گاوه هیچی ب زن نمیگه

اصلا خودتون نا مادری باشین دلتون میاد داغش کنین نهایتش اذیت کنه خیلی خشن باشین ی ضربه بزنین داغ کردن فقط از ی ادم بیمار روانی برمیاد

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

میگه من اینکار نکردم ولی بچه میگه منو گرفته دست و پام داغم کرده .خارج از کشوره .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
مگه میشه مگه داریم باباهه مگه گاوه هیچی ب زن نمیگه اصلا خودتون نا مادری باشین دلتون میاد داغش کنین ...

عزیزم خودش باردار نمیشه بخاطر همین از این بچه بدش میاد باباش رفته ده دیقه بیرون

زنگ بزن يه جايى بگو بيان چوب بكنن تو آستينش😑گوگل كن فك كنم اوژانس اجتماعى رسيدگى كنه

خارج از کشوره 

عزیزم خودش باردار نمیشه بخاطر همین از این بچه بدش میاد باباش رفته ده دیقه بیرون

مشکل عصبی داره زنیکه

زنگ بزن ۱۲۳ گزار بده کودک آزاری رو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
مگه میشه مگه داریم باباهه مگه گاوه هیچی ب زن نمیگه اصلا خودتون نا مادری باشین دلتون میاد داغش کنین ...

من ب چشم همچين نا مادريه سنگ دلي ديدم كه باباعه اهميت نميداد ب اذيت كردنه بچشم

اخرم همسايه ها زنگ زدن بچرو اومدن بردن 

مرده فهميد چه غلطي كرده زنرو طلاق داد كلييييي اينور اونور رفت تا بچرو پس گرفت

مادره بچه ام اصلا انگار نه انگار جدا شده بود بچرم نخواست

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خارج از کشوره 

ينى شمام خارج از كشورين؟دِ بهتر زنگ بزنيد يه مركزى،نبايد در مقابل اين وقايع سكوت كنيم

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من ب چشم همچين نا مادريه سنگ دلي ديدم كه باباعه اهميت نميداد ب اذيت كردنه بچشم اخرم همسايه ها زنگ ز ...

نه این خانم با ای وی اف باردار شده و خیلی بچش دوست داره .آقاعه بچه رو برده اونجا چند دیقه این بلا سرش اومد

ينى شمام خارج از كشورين؟دِ بهتر زنگ بزنيد يه مركزى،نبايد در مقابل اين وقايع سكوت كنيم

من ایرانم تلفنی بهم‌گفت .شکایتی نکردن ولی مثل اینکه کارشون به طلاق و دعوای زیاد کشیده آخه بچشون با ای وی اف بوده و خیلی دوسش داشتن 

من ب چشم همچين نا مادريه سنگ دلي ديدم كه باباعه اهميت نميداد ب اذيت كردنه بچشم اخرم همسايه ها زنگ ز ...

خدا واسه کسی نیاره منم شوهرم ی پسر از همسر سابقش داره هنوز ۷ساله نشده خداکنه هیچوقت پیش من نیارش 

آدم بچه خودشو هرچیم بزنه عیب نداره ولی بچه یکی دیگه خیلی حرف میاد پشت سرت

افغانان؟ اگه اینه ک کاری نمیشه کرد متاسفم برا قلب اون زن

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد