2777
2789
عنوان

قانون جذب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 64 پست
اینو ازکانال برداشتم ✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹 #قانون_جذب سلام خسته نباشید . ممنون ...

مرسیی عزیزم مممنونننن

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم گلا اینارو از کانال برداشتم  پیامای کاناله

اهااان گرفتم ممنونم ازت مرسیی🙈🙈💖💖💖💟💟💟

مرسی عزیزم یخورده بیشتر از جذب شوهرت بگو چیکار کردی؟

من خودم یکیو میخاستم

ولی مامانم عجییییب ازاون پسره بدش میومد ، ازدواجم ک اصلا اجازه نمیداد

من مدام هی خودمو بااون تجسم میکردم

هی خودمو کنارش میدیدم ، ک ازدواج کردیم  ، باهمیم کلا

موقه اهنگ گوش دادن ، راه رفتن ، خوابیدن ، کلا بهش فکر میکردم

تااینکه مامانم باازدواجم موافقت کرد بطوره عجیب!!! کلا از پسره خوشش اومد 

و انشالله قراره نامزد کنیم😄

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
یه سوال میشه بپرسم🙈💖 شما خودتون از قانون جذب نتیجه گرفتین؟

بلههه😍😍😍 قانون جذب عالیه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ینی فک کن یه بچه افریقایی بشینه تجسم تجسم تجسم کنه یه لقمه غذا میشه واسش بنظرم ک دنیا خیلی واقعی تر ...

قانون جذب یعنی در عین حال ک به نعمت های خدا امیدواری برای بدست اوردنش تلاش هم کنی

یسری چیزا تنها با فکر کردن بهش میاد سمتت یسری چیزارو باید براش تلاش کنی تا بیاد سمتت 

روزی ک اونو بدست اوردی مدیون اون فکر خوب اولتی که بعدش تلاشو برات اورد و ثمرش رسیدن ب خواستته

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
ینی فک کن یه بچه افریقایی بشینه تجسم تجسم تجسم کنه یه لقمه غذا میشه واسش بنظرم ک دنیا خیلی واقعی تر ...

هرکسی درکه این قانونو نداره و فقط کسی ک اعتقادداره ازش جواب میگیره

بلههه😍😍😍 قانون جذب عالیه

دقیقا چیزی که میخواستی شد؟؟؟

یعنی همین چیزارو تلقین کردی و نوشتی و اتفاق هم افتاد؟🙈💖

من خودم یکیو میخاستم ولی مامانم عجییییب ازاون پسره بدش میومد ، ازدواجم ک اصلا اجازه نمیداد من مدام ...

انشالله عزیزم

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
دقیقا چیزی که میخواستی شد؟؟؟ یعنی همین چیزارو تلقین کردی و نوشتی و اتفاق هم افتاد؟🙈💖

پنجاه درصده چیزایی ک میخاستم اتفاق افتاده ، بقیشم انشالله اگر بخاد انجام میشه