2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درکت مبکنم این خونه قدیمی چقد بد خونه مادر بزرگم همینجوره😲😖

ن بابا بقیه اتاقا نداشت این اتاق فقط جدا بود از ساختمون فقط اینجا مارمولک داشت ونامردا این اتاقو بهمون میدادن  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
پس عقلم دارن از خودشون محافظت کنن 😑 مثال درستی نیست ک چرا بال  نداریم خب نداریم دیگه ولی اگ ...

ربطی ب عقل نداره 

تو ذاتشونه برای محافظت از خودشون مثل گربه ها که فرار میکنن یا مثل شیرا ک حمله میکنن

اونو ولش کن من این صحنه رو دیدم انگار😲

وای من قبلا توو خوابم جمله های تورو دیدم ک دارم ج میدم

عکسشو گذاشتم 😄😄

قبول نیس نتی هست عکس باید کنارش بنویسی نینی سایت...خخخخخخ  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😂 باشه از نت اوردم  قبول از انجام کارت اسون تره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز