2821
2789
عنوان

لاغری،

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 57 پست
من فقط شکم خیلی بزرگ دارم بقیه اندامم متناسبه ب نظرت منم سردی غلبه کرده؟!

چاقی های موضعی از غلبه سردی و تری ایجاد میشه. اما چاقی های عمومی به خاطر غلبه خون (تری) ایجاد می شه.

ترک سردی ها اولین قدم برای تناسب اندام هست. البته تناسب اندام انسانی نه تناسب اندام مانکنی!!!

مواد سرد و تر که باید پرهیز کنید : سیب زمینی، هندوانه، عدس، زرشک، مرغ، تخم مرغ کارخونه ای، گوشت گاو و گوساله، ماهی، خوراکی های کارخونه ای؛ ادکلن های شیمیایی که همه سرد هستند و باعث آلزایمر میشن، روغن های: (آفتابگردان، کلزا، ذرت، هسته انگور) ، سوسیس، کالباس، ژامبون، سماق، پرتقال، کاهو، قند و شکر و چای. 

مواد غذایی مفید: اول از همه آب، روغن و نمک را اصلاح کنید. به جای نمک یددار از نمک دریا استفاده کنید. آب را هم بجوشانید و در یخچال یا کوزه خنک کنید و بعد مصرف کنید. به اسم ضدعفونی آب به آن گاز کلر که همان وایتکس است می زنند. به همین خاطر سن سفید شدن موها خیلی پائین اومده. مواد لبنی کارخانه ای هم وایتکس دارد.

روغن شحم گاو (از عطاری تهیه کنید یا از قصابی بگیرید و خودتون آب کنید) ، دنبه، روغن زیتون ، (روغن کنجد در دوران بارداری منع مصرف دارد) 

گوشت قرمز گوسفند و شتر ، جگر، کله پاچه، اگه قیمت گوشت قرمز براتون گران هست کمتر بخرید و چرخ کنید و در اکثر غذاهایی که درست می کنید مقدار خیلی کمی استفاده کنید. 

لبنیات مهمترین عامل سردی بدن است. مخصوصا ماست، پنیر و دوغ نزدیک 40 بیماری ایجاد می کنه. مهم ترینش آرتروز و دردهای استخوانی است. و البته دخترزایی! کلسیم بدن رو با کله پاچه ، کره محلی گاو (زرد) و بادام تأمین کنید. کرفس، بامیه، انواع کلم برگ، شلغم خام و نیمه پخته، برگ چغندر و سبزیجات، بادمجان، شیر کیلویی گاو، خورش های چرب با گوشت گوسفندی و برنج دمی استفاده کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به جای چای از دمنوش های طبیعی استفاده کنید(نه کارخانه ای) و به جای قند و شکر هم از نبات ، شکر سرخ و عسل استفاده کنید.

بهترین رژیم، روزه داری است. به صورتی که ساعت 4 صبح بیدار شوید و صبحانه بخورید. ساعت 9 صبح یک غذای پختنی مثل شیر برنج یا حلیم یا کله پاچه میل کنید و تا یک ساعت بعد از اذان مغرب که شام مفصلی میل می کنید وعده غذایی دیگری نداشته باشید. می توانید عصرانه از میوه جات استفاده کنید. 

با خوردن هر لقمه از شحم گاو به همان اندازه درد و ناراحتی از بدن خارج می شود. روغن شحم گاو به همراه نمک دریا، آب اضافی بدن را می کشد و اندام شما را متناسب می کند. 

بلغم اضافی بدن با استفاده از کرسی هم از بین می رود. دقت کنید که سلامتی در لاغری نیست بلکه در اندام متناسب است. البته نه آن تناسبی که ما را به شکل مانکن نشان بدهد. بالاخره حاملگی و زایمان یک مقدار تناسب اندام را به هم می ریزد . خودتان را با اعداد و ارقام سنجش نکنید. مهم ترین نکته قبل از لاغری سلامتی شما و احساس رضایت شما از زندگی است. افراد زیادی را می شناسم که رژیم های سخت گرفته و به دنبال آن ناراحتی اعصاب گرفته اند یا اینکه دیگر گوشتی زیر پوستشان دیده نمی شود و یک حالت ضعف عمومی همیشه همراهشان است. شکرگزار خداوند باشید و بیش از حد به لاغری خود فکر نکنید. سلامت و موفق باشید. 

کاش میشد یه قرص به اسم تناسب اندام بود می خوردیم، به یه شب خوب میشدیم، باز هی می خوردیم تا بترکیم با ز

دو باره قرص تناسب اندام می خوردیم، به صورت شیاف هم باشه مشکلی نیست فقط یکی بسازه همچین چیزی رو😂😂😂

برنج و نون وشکر و نمک و ارد وهر چه سفیدی هست رو اراده داری حذف کن

ابجی من به چیزی در مورد گلوریا شنیدم بگممممم؟؟؟؟ میگن مشتقات شیشه دارم اعتیاد اوره هرکی 6ماهدخورده دیگه نتونسته نخوره تو همین سایتم خوندم

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
به جای چای از دمنوش های طبیعی استفاده کنید(نه کارخانه ای) و به جای قند و شکر هم از نبات ، شکر سرخ و ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چاقی های موضعی از غلبه سردی و تری ایجاد میشه. اما چاقی های عمومی به خاطر غلبه خون (تری) ایجاد می شه. ...

عالی بود ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...  من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی ...

تبلیغ ممنوع،😤😤😡😡😡😡😡😡😡 برو صفحه خودت تبلیغ کن، هر دری که بازه ، معنی این نیست که بپری تو ،

تبلیغات همش مزخرفه این قرصا

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز