2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

337 بازدید | 18 پست

من دکتر تو با داریم یه هفته استراحت برای عفونت که دارم داده خانواده شوهرم امروز مسافرت رفتن شوهرم اصرار داشت بریم گفتم دکترم اجازه نمیده بیام آنقدر بهونه گیری کرد دعوامون شد و همش میگه چرا مادرت رفته مسافرت نمیاد نگهت داره گفتم مگه مامانم بچه رو به وجود آورده که توقع از مادر من داری تو وظیفته از من و بچه حمایت کنی شروع کرده غر زدن و دعوا که پس مامانم بیاد حق نداری بری پیشش و بعد زایمانم باید بیای خونه خودمون، منم عصبانی شدن پشت مادر و خواهرش حرف زدم که چرا زیر پات میشینن بری مسافرت باهاشون و یاد نمیدن مراقب زن باردارت باشی خلاصه تو عصبانیت کلی حرفا زدم، الان مسیج زدم دوست داری بریم میریم من به خاطر بچه ام که اتفاقی نیفته مخالف رفتنم، مسیج زد حالم ازت بهم میخوره و به زور تحملت دارم میکنم تا بچه بیاد اونم بیاد فقط میایم خونه خودمون آخه بهش گفتم چهل روز بعد زایمان میرم خونه مامانم، سر همین اینارو میگه. کلا سر این سفر اعصابمو خورد کرده اصلا درک نداره برای زن باردار استراحتی که دکتر داده مسافرت خطر داره انگار نه انگار بالا داره میشه اصلا مسیولیت پذیر نیست و وظیفه مامانم میدونه تو این دوران پیش من باشه! 

چ بی فکر و بی منطق

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب که چی ۴۰روز بری خونه مادرت؟همین حرفا رو زدی شوهرت پررو شده....بمون خونه خودت دوسه روز مادرت بیاد پیشت...بقیشم شوهرت کاراتو کنه تا یاد بگیرع مادرت وطیفه اش نیست و لطف میکنه اگه بری پیشش

خدایا شکرت

دقیقا شوهره احمقه منو گفتی . من سرکلاژ شدمو استراحت مطلق بودم تا یکماه درد شدددددید داشتم طوری که با گریه بلند میشدم برم دستشویی . هر ده روز باید دکتر مبرفتم . به من میگفت تو چجوری دکتر میری ولی خونه مادر من نمیری بهش سر بزنی . حالا خونه مادرش طبقه سوم و بدون اسانسور . ااااَی خدااآاا چقد دارم از دستشون حررررص میخورم 😤😤

اگه بره مسافرت روحیش بهتر می شه وتو عامل این می شی تا احساس بهتری بکنه و یه مدتم ازت دور باشه تا دل ...

من گفتم خودت برو گوش نکرد، جون کسی نیست پیشش برم نرفت

بعد تویی که نمی خواستی بری می گفتیش خونریزی کردم ولی مستقیما باهاش مخالفت نمی کردی

والا دلم سوخت بهش دروغ بگم که دل نگران نشه، ولی انگار باید بهشون دروغ گفت نت حقیقت، چون منطق سرشون نمیشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز