2777
2789
عنوان

بچه ها خونم خیلی بده خیلی😢😢😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 89 پست
پول فسخ ندارم😢.اینقدر غر زدم امروز شوهرم گفت اگه خودتو یا منو بکشی مجبوریم امسالو اینجا باشیم ولم ک ...

عب نداره خودتو ناراحت نكن ... ميدونم بو ميده واقعا ... يكم ديگه تحمل كن ايشالله ميتوني يه جاي بهتر گير بياري ... وضت خوب شه ايشالله خونه بخري به همين زوديا عزيزم

شما سبزواري يا مشهد؟؟ اونجا اين قيمتا پيدا ميشه حاشيه شهر كجا بوده .. الان قاسم اباد ٨٠متري ٢٠تومن ٦ ...

من خیلی وقته سبزوار نیومدم. ولی دانشجو بودم نجار آباد بودیم. کاشانی و فرمانداری. الان حتما تغییر کرده . ولی اون موقع از محل زندگی ما گرونتر بود . الان خو شهر ما گرونه خیلی .گفتم حتما اونجا هم گرون شده

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی از چادر شروع کردید کجا چادر زدید؟

انقد مصیبتا کشششییددمم تو تاپیکام هست مفصله 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
ما اجاره نمیتونیم خیلی بدیم خیلی جاها دستمون بسته بود

جواب اون خانومه ك ميگفت با اين پول تو مشهد اينا خونه گير نميادو دادم گفتم هست بايد بگردي بعضيام ك تبديل ميكنن رهن بيشتر ميدي اجاره رو كم ميكنن

ببین  کاش عکس خونت رو بفرستی نظر بدیم عزیزم

اخه از دست ماها یا خودم کاری ساخته نیست اینایی گفتم بازسازی میخواد.وگرنه خداشاهده من تنبلی نمیکنم یا بهانه نمیگیرم 

ما اجاره نمیتونیم خیلی بدیم خیلی جاها دستمون بسته بود

پس خوبه . فقط آبراهش رو تمییزکن . شوینده بزن . ببین سینکش شتر گلو نداره درستش کنید . میگذره . آسون بگیر آسون میگذره

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3292773/زندگیه-منخیلیاتون-خوندین-برای-اونایی-میزارم-که-نخوندن?postId=108401865

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
پس خوبه . فقط آبراهش رو تمییزکن . شوینده بزن . ببین سینکش شتر گلو نداره درستش کنید . میگذره . آسون ب ...

سیفون زیر سینکو کلا عوض کردم یه دونه جدید گذاشتم دیگه نمیدونم چاره چیه.شنبه قراره لوله کش بیارم ببینه.

سرکه و جوهر نمک و جوش شیرین اینجور چیزا بریبزم خوب میشه؟

اسی برو بخون به حال روز خودت سجده شکر میکنی

سیفون زیر سینکو کلا عوض کردم یه دونه جدید گذاشتم دیگه نمیدونم چاره چیه.شنبه قراره لوله کش بیارم ببین ...

بهتر میشه. کامل خوب رو نمیدونم. یه رایحه ی خوشبو کننده . فیروز بگیر . دعا می کنم سختیات آسون بشه

اینقدر میشورم به جون خودم سرویس بوی گل میده از بس با وایتکس میشورم ولی نمیدونم چرا چندشم میشه

دستشویی من زرد بود با اینکه عکسی زندگی میکرد انگار اصلا نسشته اولی ک دیدم عین این خونه  ها ک جونت میگیره دل گیر ولی انقدر دستشویی رو سشتم الان سفید سفید ماه

ممنون شما چرا اینقدر مهربونی اروم شدم😃

خواهش میکنم مهربونی از خودته میگم فکر کن شاید بدتر شماهم هست گلم  همه اول زندگی سختی هایی دارم من خودمم 2سالهو ازدواج کردم الان1ساله شوهرم یه لباس نمیتونه بخره  هیچ هم لباس نداره ولی انشالله بگیره