نه این از این کارا نمیکنه بد دله تولد اینا نمیگیره شایدم اصلا یادش نی تولدمه😔
حالا از کجا میدونی، پیش داوری نکن، اگرم یادش نبود، مهم نباشه واست، خودت برو یه جشن تنهایی بگیر، خودتو به یه کافی دعوت کن، بعدشم پیاده روی تو این هوای پاییزی و در نهایت یه کادو واسه خودت بخر، یادش بخیر من انقدر از این جشنا واسه خودم گرفتم، منتظر اون نباش، خودت اسباب شادیه خودتو فراهم کن
خوب اگر میدونی بد دل هست چرا میخوای باهاش ازدواج کنی؟
نامزدی برای همین شناخت هاس دیگه
راستی تولدتم مبارک، خوشبخت بشی
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بعد ۸ سال دوستی بدبختی جنگیدن با خانواده ها که احازه بدن تازه نشون کردیم الان بگم اینجوری چی ...
یعنی این همه وقت نمیدونستی؟
واقعا سخته با مرد بد دل، الهی که همیشه خوش اخلاق باشه و این یه مشکلش هم حل بشه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
شوهر منم تو دوران عقد برا سورپرایز کردن اول یه دعوای ناجور درست میکرد بعد یه کادو میگرفت میومد خونه مون فکر میکرد اینطوری بیشتر میچسبه یکی نیست بگه اگه راست میگی بدونه دعوا سورپرایز کن