2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست
آخی، منم آبانی م. خیییلی م تولدمو دوست دارم. علتش چیه که بدقلقی میکنه؟ نکنه خواسته سورپرایزت کنه ول ...

میگم دستم بنده هی تند تند زنگ‌میزنه میگه خونه نیستی 

میگم مگه من همیشه باید بیکار باشم‌منتظر زنگ

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نقششه واسه سورپرایز کردنت، آخه شوهر من تو نامزدی اینکار و با من کرد،چند روز دعوا و قهر بعد که ا ...

نه این از این کارا نمیکنه 

بد دله تولد اینا نمیگیره 

شایدم اصلا یادش نی تولدمه😔

نه این از این کارا نمیکنه  بد دله تولد اینا نمیگیره  شایدم اصلا یادش نی تولدمه😔

حالا از کجا میدونی، پیش داوری نکن، اگرم یادش نبود، مهم نباشه واست، خودت برو یه جشن تنهایی بگیر، خودتو به یه کافی دعوت کن، بعدشم پیاده روی تو این هوای پاییزی و در نهایت یه کادو واسه خودت بخر، یادش بخیر من انقدر از این جشنا واسه خودم گرفتم، منتظر اون نباش، خودت اسباب شادیه خودتو فراهم کن

خوب اگر میدونی بد دل هست چرا میخوای باهاش ازدواج کنی؟ 

نامزدی برای همین شناخت هاس دیگه

راستی تولدتم مبارک، خوشبخت بشی

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
حالا از کجا میدونی، پیش داوری نکن، اگرم یادش نبود، مهم نباشه واست، خودت برو یه جشن تنهایی بگیر، خودت ...

اگه یادش نباشه که دیگه کاری باهاش ندارم 

آره خودم میرم بیرون

خوب اگر میدونی بد دل هست چرا میخوای باهاش ازدواج کنی؟  نامزدی برای همین شناخت هاس دیگه راس ...

بعد ۸ سال د‌وستی بدبختی جنگیدن با خانواده ها که احازه بدن تازه نشون کردیم 

الان بگم اینجوری چی میگن

بعد ۸ سال د‌وستی بدبختی جنگیدن با خانواده ها که احازه بدن تازه نشون کردیم  الان بگم اینجوری چی ...

یعنی این همه وقت نمیدونستی؟ 

واقعا سخته با مرد بد دل، الهی که همیشه خوش اخلاق باشه و این یه مشکلش هم حل بشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

شوهر منم تو دوران عقد برا سورپرایز کردن اول یه دعوای ناجور درست میکرد بعد یه کادو میگرفت میومد خونه مون فکر میکرد اینطوری بیشتر میچسبه یکی نیست بگه اگه راست میگی بدونه دعوا سورپرایز کن 

یعنی این همه وقت نمیدونستی؟  واقعا سخته با مرد بد دل، الهی که همیشه خوش اخلاق باشه و این یه مش ...

اگه خوب باشه عالیه بد باشع نمیشه تحملش کرد

شوهر منم تو دوران عقد برا سورپرایز کردن اول یه دعوای ناجور درست میکرد بعد یه کادو میگرفت میومد خونه ...

آره واقعا