2777
2789
١١سال پيش هندزفرى تو گوشم بود داشتم اهنگ پارميداى من كوش رو گوش ميگرفتم و جلو ايينه جورى قر ميدادم ا ...

ذغال داغ قشنگ تونست رقصتو واسم توضیح بده      هلاکتم 😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وایییی اینو خیلی یرم اومده اما تو دبیرستان  ولی احتمالن استاد شما مرد بوده پر مرام بوده&nbs ...

معلمهای مرد رافت و گذشتشون واسه خانوما یکم بیشتره انگاری

یه بار نامزدی بودم.نامزدم اومده بودخونمون من چسبیده بودم بهش میگفتم نباید بری.عین چی تووحیا چسبیده بودم بهشو دنبالش میرفتم دستشو میکشیدم😂😂به خیال اینکه کسی خونمون نیس فک کنین چجوری اویزونش شده بودم اونم بدون حجاب با تاپ شورتک😂😂یهو داداشم از تو خونه در شد نمیدونم چطور بود ما اصلا جیکشو نشنیده بودیم😂

از تباهیت خوشش اومد      کلاس دو دره کن😆

تباه واسه چند ثانیش بود اون روزا واااااااقعا وقت نداشتم برم سر کلاس خیلی ساعت کلاسا خراب بود دانشگاهم دور بود کلی وقت میگرفت

برام کلا مهم نیست مدرسه ! بدترین چیز اینه که اخراجت کنن یا بگن برو یه مدرسه دیگه ! آخرش همینه دیگه

اره  بابا    ما ها که آنقدر سخت گرفتیم و خوندیم  چی شد    اوناییکه پارتی داشتن رفتن سرکار

من باهاش صمیمی شدم سر یه جریانی بچهای کلاس کنجکاو شدن که این مجرده یا متاهل منم گفتم کاری نداره که م ...

اونم حاضر جواب بوده ها       معلمها و استادای باحال و پایه میتونن بچه ها رو جذب کنن خدایی

اگه شانس تو مث مال من باشه احتمالا داداشت از اولش تا پارمیدا کجایی پ؟😃 دیدتت احتمالا نصفه شبام با ی ...

نه مث كسايي ك برق گرفته باشدشون خشك شده بود و با چشاى گرد و دهان باز نگام ميكرد از اون نگاها ك يعنى اين ديوونه فازش چيه؟😳😂خدا لعنتت كنه پارميدا

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃