2777
2789
١١سال پيش هندزفرى تو گوشم بود داشتم اهنگ پارميداى من كوش رو گوش ميگرفتم و جلو ايينه جورى قر ميدادم ا ...

ذغال داغ قشنگ تونست رقصتو واسم توضیح بده      هلاکتم 😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وایییی اینو خیلی یرم اومده اما تو دبیرستان  ولی احتمالن استاد شما مرد بوده پر مرام بوده&nbs ...

معلمهای مرد رافت و گذشتشون واسه خانوما یکم بیشتره انگاری

یه بار نامزدی بودم.نامزدم اومده بودخونمون من چسبیده بودم بهش میگفتم نباید بری.عین چی تووحیا چسبیده بودم بهشو دنبالش میرفتم دستشو میکشیدم😂😂به خیال اینکه کسی خونمون نیس فک کنین چجوری اویزونش شده بودم اونم بدون حجاب با تاپ شورتک😂😂یهو داداشم از تو خونه در شد نمیدونم چطور بود ما اصلا جیکشو نشنیده بودیم😂

از تباهیت خوشش اومد      کلاس دو دره کن😆

تباه واسه چند ثانیش بود اون روزا واااااااقعا وقت نداشتم برم سر کلاس خیلی ساعت کلاسا خراب بود دانشگاهم دور بود کلی وقت میگرفت

برام کلا مهم نیست مدرسه ! بدترین چیز اینه که اخراجت کنن یا بگن برو یه مدرسه دیگه ! آخرش همینه دیگه

اره  بابا    ما ها که آنقدر سخت گرفتیم و خوندیم  چی شد    اوناییکه پارتی داشتن رفتن سرکار

من باهاش صمیمی شدم سر یه جریانی بچهای کلاس کنجکاو شدن که این مجرده یا متاهل منم گفتم کاری نداره که م ...

اونم حاضر جواب بوده ها       معلمها و استادای باحال و پایه میتونن بچه ها رو جذب کنن خدایی

اگه شانس تو مث مال من باشه احتمالا داداشت از اولش تا پارمیدا کجایی پ؟😃 دیدتت احتمالا نصفه شبام با ی ...

نه مث كسايي ك برق گرفته باشدشون خشك شده بود و با چشاى گرد و دهان باز نگام ميكرد از اون نگاها ك يعنى اين ديوونه فازش چيه؟😳😂خدا لعنتت كنه پارميدا

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃