2777
2789
١١سال پيش هندزفرى تو گوشم بود داشتم اهنگ پارميداى من كوش رو گوش ميگرفتم و جلو ايينه جورى قر ميدادم ا ...

اگه شانس تو مث مال من باشه احتمالا داداشت از اولش تا پارمیدا کجایی پ؟😃 دیدتت احتمالا نصفه شبام با یادآوریت از خواب پامیشده میزده زیرخنده بعد دوباره میخابیده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندمی الان 

11

پارسال اینقد ساده بودم که امسال فقط میشینم ته کلاس تست میزنم !
معلم فیزیک گفت چرا نمینویسی جزوه رو گفتم از بچه ها میگیرم ! رای گیری کرد کی به من میده جزوه رو دو نفر دستشونو بردن بالا و معلم به اونا گفت خاک تو سرتون  

اما من دلیلم منطقی بود ، چون دست خطم خوب نیست باید پاک نویس کنم که وقتمو کلی میگیره و میرم جزوه خوش خطا رو میگیرم و کپی میکنم البته جزوه معلما کلا بدرد نمیخوره

من کنار بابام میخوابیدم هروقت دستش میبرد تو بلوزم مثلا دبستان اینا بودم پشتمو دست میکشید بخوابم بعد ...

وای خدا     خیلی بده    فکر کن یهو .....   بنده خدا پدرت شوک شد

ایول بهش واقعا که کم یابه از اینا 

من باهاش صمیمی شدم سر یه جریانی بچهای کلاس کنجکاو شدن که این مجرده یا متاهل منم گفتم کاری نداره که میپرسیم 

گفتن کی جرات داره گفتم ادم شوخیه(مشخص بود)

دو سه روز بعد سرکلاس پرسیدم استاد تا الان مردی افتخار خوشبخت کردن شمارو داشته؟گفت خیر ،شما کیس مناسب سراغ داری؟

کلاس رفت رو هوا

داشتم برای بچها نقشه میدادم که کلاسای هفته بعدو بپیچونیم استاد پشت سرم بود از صفر تا صدشو شنید  ...

خوب جواب داد     😂😂    همیشه اول به چپ و راست بنگررررر

تموم شد انشالله؟ ختم به خیر شد؟ 

بله بعد از اولین مچ گیریم تا آخریش حدود ده سال فاصله بود بعدم تنون شد همه چیز.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
به بار حموم بودم مهمون داشتیم  من حموم بالا بودم  چون طبقه بالا بود حس نکردم کسی بیاد با ...

چند جفت چشششم 😆😆

منم یادمه دبیرستان بودم پدرم مهمون داشت     منم حموم     آب سرد شد     از تو حموم داد میزدمم  ماااااااااامااااااااااان    حموم سرده     یخخخخخخ زدم        بابام ازوناس ک با دوستاش رودربایستی داره       یعنی بعد ک فهمیدم  تونستم تصورش کنم😆