2777
2789
تعرییییف کننننن😆

داشتم چت میکردم نگو بابام پشت سرم بوده داشته میدیده پیامارو😣

یبارم منو با پسره دید ، چقدر کتک خوردم وای😣

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
چرا تو زمین حریف این ریسکو کردییییی🥴😂😂 

خخخ خیلی بد بود بیچاره خاستگارمم بود 

منم لباسم خیلی باززز همون جا یخ  زده بود 

الانم دیگه سعی میکنم نبینمش 

حس میکنم هی اون خاطره تو ذهن هر دومونه 😥😥😥😁😁😁

درخواست🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوران دوستی نصفه شب داشتم با شوهرم میحرفیدم مامانم مچمو گرف یبارم رو پشت بوم یبارم تو دشویی هتل وقتی ...

دیگه مامانت گفته پسره همه جا تلفنی که هست   بذار رسمی حضور داشته باشه 😆

خخخ خیلی بد بود بیچاره خاستگارمم بود  منم لباسم خیلی باززز همون جا یخ  زده بود  الا ...

خخخخ خوب شد پ ی فیضی برد حداقل🤐😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دیگه مامانت گفته پسره همه جا تلفنی که هست   بذار رسمی حضور داشته باشه 😆

اره خخخ🤣لامصب مچ گیریشم عالی بود همیشه گوشیمو میگرف ازم بابام از همه جا بیخبر میاورد باز بهم میداد😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

من کنار بابام میخوابیدم هروقت دستش میبرد تو بلوزم مثلا دبستان اینا بودم پشتمو دست میکشید بخوابم بعد من یکی دوسال نرفته بودم راهنمایی بودم رفتم بخوابم ناخدا گاه بابام دستش کرد تو پیرنم بنده خدا حواسش نبود خورد به بند سوتین مثل برق گرفته ها دستش اورد بیرو روشو کرد اونور منم از خجالت پاشدم اوندم بیرون از اون روزم هروقت میرم کنارش فقط. معمولی میخوابه🙃 ولی خاطره بدیه برا خودم

مچ گیری نبوده ولی یبار بابام و داداشم سرکار بودن مامانمم خونه مامانبزرگم منو شوهرمم عقد بودیم خونه درحال عشق بازی یهو مامانم اومد خونه خوب شد اتاق بودیم من بدو اینور شوهرم بدو اونور در اتاقم قفل مامانم هی دستگیره رو میکشید دید قفله باز کردم دید صورت شوهرم قررمززز منم شورتک قرمز پام فهمید که ارررره خبرایی بوده گفت الهی بمیرم میخوای برم بیرون😂😂

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
اره داشتم جلو آینه با دامن کوتاه و تاپ قرمیدادم و عشوه میریختم اون وسط مسطا برا خودم شکلک مسخره هم د ...

خخخخ اره این قدکوتاهه رو میبینی این شکلی میکردم قیافمو رقصمم همینطوری مسخره بود🥴😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

داشتم برای بچها نقشه میدادم که کلاسای هفته بعدو بپیچونیم استاد پشت سرم بود از صفر تا صدشو شنید 

هیشکی جیک نزد بعدش که حرفم تموم شد استاد گفت منم نمیام نقشت خیلی خوبه حیفه خراب بشه

منو میگی خشک شده بودم از خجالت🙁

اره بیچاره  ولی اخه اهل فیض بردن هم نبود اخه  کلن تنش عرق بود همیچنان میچکید

وای😂😂😂

من یبار داشتم اهنگ گوش میدادم و بالا و پایین میرقصیدم

میگفتم this is fine و میپریدم

بابام عینک مطالعه زده بود چشاشو گرفت بالا عینک پایین(فک کنم بدونید چ مدلی) همینجور داشت نگام میکرد

منم واس اینک ضایع نشم ادامه دادم اووهووم اووهوم بعد رفتم سمت اتاقم

به بار حموم بودم مهمون داشتیم 

من حموم بالا بودم 

چون طبقه بالا بود حس نکردم کسی بیاد بالا 

بعدش حوله رو پیچیدم دورم اومدم بیرون 

که سرم پایین بود داشتم در حمومو میبستم بلند که کردم سرمو 

دیدم یا ابلفضل  ....😥

درخواست🚫