2821
2789
عنوان

پیاز درمانی

12592 بازدید | 12 پست

من دو ساله که عفونت ادراری و واژنم هی میاد سراغم تا میاد یه ذره بهتره بشه دوباره بد میشه.کسی پیاز درمانی را امتحان کرده ؟؟

خسته شدم دیگه ....

میخام  کم کم اقدام کنم برا بارداری ولی با این وجود میترسم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من امتحان کردم، اولش قابل تحمل بود ولی بعد از یه هفته دیگه حالم از پیاز به هم میخورد، اراده محکم میخ ...

اگه بدونم خوب میشم حتما  تحمل میکنم به خدا خسته شدم ،دوماهه برا عفونت ادراری پشت هم آنتی بیوتیک بهم دادن خوردم .تو این دوسال سوزش دیوونم کرده .

میشه بهم روشش را بگی؟؟

من نمی دونستم پیازدرمانی واسه عفونت هم هست خودم دوهفته از روز ۵پری خوردم و همون ماه هم باردار شدم

خداراشکر،پس مشکلت چی بود عزیزم؟؟

میشه طرز استفادشو بهم بگی .

اگه بدونم خوب میشم حتما  تحمل میکنم به خدا خسته شدم ،دوماهه برا عفونت ادراری پشت هم آنتی بیوتیک ...

من چون نتونستم ادامه بدم در مورد اثرگذاری این روش اطلاعی ندارم.

پیاز دشتی ( اون پیازی که پوستش زرد مایل به صورتی هست) را پوست بگیر، فقط یه لایه از پوستشو بردار. آبو بزار جوش بیاد، وقتی جوش اومد پیاز خرد شده را بریز داخلش و زیرشو کم کن. بعد از پنج دقیقه پیازها را جدا کن و آبشو بخور. ده دقیقه قبل از نهار و ده دقیقه قبل از شام به مدت یک ماه تکرار کن.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز