2777
2789
عنوان

تاپيك جامع((مسير رسيدن به خواسته ها و ارزوها))

| مشاهده متن کامل بحث + 22584 بازدید | 458 پست
سلام دوستان خوشحالم اينجا باز شروع كردم و دارم اين روزا تاثيرشو تو استفاده از زمانم ميبينم شماهم از ...

ممنون   

آیا سن بالای 40 سال  مثلا 43 برای رسیدن به اهداف خیلی دیره؟زمان مطلوبی قطعا نیست ولی آیا امیدی به تغییر شرایط در این سن هست؟

برای خودم نمیپرسم .برای یکی از عزیزانم هست.

انگیزه#  سلاااااام😍..خانم دکتر گل خییییلی ممنون بابت کمکهای بی دریغتون و همچنین مطالب فوووووق العاده عالی..ان شااالله از زمین و آسمون براتون همیشه خیر بباره..

نوشتن خیییییلی عالیه معجزه میکنه..من اهدافم تو ذهنم پراکنده بودن و همش نگران بودم نمیدونستم کجای مسیر...امشب نوشتمشون و همچنین کارایی که میتونم برای رسیدن بهشون انجام بدم و نوشتم واقعا ی نقشه عالی اومد دستم که فهمیدم برای هر هدف کجای مسیرم و هر دفعه روی کدوم هدف باید بیشتر متمرکز بشم💪💪💪💪

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ولی نمیدونم چطور قوی باشم و وابستگیمو کم کنم

سلام گلم

باید روی خودت کار کنی موقع ناراحتی سعی کن به جای این که به این فکر کنی که شوهرم قهره و فلان 

ذهنتو  درگیر یه چیز دیگه کنی

یا سریع مشغول یه کاری بشی

کم کم باید الویت زندگیت بشه خودت وقتی خودت الویت بشی دیگه کمتر چیزی میتونه ناراحتت کنه

بعدشم راحت تر میتونی مشکلات و پیدا کنی و حلشون کنی چون ذهنت در گیر چیزی نیست

باید روی خودت کار کنی 

عزيزدلم اللن مهمترين چيز برا شما ارامش هست  ذهنتو از كاراي ديگه ازاد كن  الان وقت فكر كر ...

متاسفانه مشکلم همیشه همینه که فایلای باز توی ذهنم زیادن و خودمو زجر میدم بابت انجام ندادنشون . ممنونم حق با شماست . کانال دکتر هلاکویی رو دارید برای شنیدن وویسای تعلیم و تربیت ؟ 

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 

خانومایی که تازه میخوان یه نظمی بدن به خونه ولی نمیخوان اذیت بشن

وی هر اتاق و پذیرایی و آشپزخونه

یه کاغذ بچسبونید به دیوار کارایی که باید توی اون محل انجام بشن رو بنویسید روزی یه کار رو انجام بدید نثلا کار آشپزخونه سنگین تره یه کار آسونتر رو توی اتاق انجام بدید 

جوری که خسته نشید 

توی آشپزخونه سعی کنی همیشه روی کابینت ها و سینک و گاز تمییز باشه اینجوری وقت بیشتری برای کارای دیگه دارید و وقتی نمای خونه تمییز باشه انگیزه بیشتری دارید

روی یک کابینت رو اساسی تمییز کنید واگر ظرفی لک داشت تمییزش کنید

هر روز ماشین لباس شویی روشن کنید و لباساام تا کنید

یک روز در میون سرویسو آبکشی کنید

حمامم بعد از دوش گرفتن بشورید( به خانواده ام بگید)

روزای خاصی وه برنامه تون کمتره به راه پله و تراس برسید

از آقایونم کمک بگیرید

حتما برای شبتون برنامه داشته باشید شده یه دسر ساده یا یه کیک

یا هر چیزی که باهاش شاد بشید

به پوستتون حتما برسید 

موقع کار حتمااا حتماااااا دستکش استفاده کنید

لباسایی که عاشقشونید بپوشید و کلی با خودتون کیف کنید

توی خونه صندل و پاپوش بپوشید یه خانوم حتما مواظب پاهاش هست

روزی حتما یک صفحه کتاب بخونید و توی روز بهش فکر کنید

یه روز رو توی ماه یا هفته مختص به خودتون بدونید و کل کیف کنید

خلاصه ی مطلب برای حال خوب دلتون هرررررر کاری که دوست دارید انجام بدید🤗🤗

سلام خانم های گل، خوشحالم توی جمع شما هستم .منم می خوام از امشب شروع کنم که از وقتم درست استفاده کنم می خوام برای آزمون وکالت سال آینده بخونم شرایطم سخت هست  ولی تمام تلاشم رو می کنم امیدوارم که بتونیم در کنار هم به همدیگه انگیزه و انرژی مثبت بدیم

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
ايشالا از فردا تو برنامه هاتون يه بخش رو باعنوان يه ربع طلايي بنويسيد  يه روزي از همين روزاي ن ...

وای خدا کنه😭😭

بعد یه کدوم از اون ماسکا رو نزاشتم رو پوستم

یا دریغ از یه حرکت ورزشی از اون هزار تا

یا یکی از کتابها رو خونده باشم

بیشتر از این ناراحتم

عین مورچه فقط جمع میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
خانومایی که تازه میخوان یه نظمی بدن به خونه ولی نمیخوان اذیت بشن وی هر اتاق و پذیرایی و آشپزخونه ی ...

من خونه و تراس و همه کابینتها رو تمیز کردم تمام لباسها رو هم شستم ۱۰ روز طول کشید تازه تموم شده

فقط اتو نکردم و یه سری لباسها کار خیاطی دارن مثل کوتاهی و ... اونا مونده

و اون فایلهای لعنتی که گفتم

خودمو فراموش کردم نه ورزش میرم نه به پوستم رسیدم

البته جاتون خالی جمعه ماساژ رفتم 

ولی اصلا ماسک و اینا رو خیلی تنبلیم میشه ورزش هم همینطور

نمیدونم یوگا برم زومبا برم بدنسازی برم خونه با اپلیکیشن ورزش کنم چکار کنم😫😫😫😫😫😫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
سلام خانم های گل، خوشحالم توی جمع شما هستم .منم می خوام از امشب شروع کنم که از وقتم درست استفاده کنم ...

سلام منم حقوق خوندم و تو فکرم ک ازمون وکالت بدم یا ن شما جند سالته و در حال تحصیلین یا فارغ تحصیل شدین

من ۳۴ ساله هستم  فارغ التحصیل  دانشگاه پیام نور 

من این چند سال تو فکر آزمون  نبودم  ولی این چند روز رفتم توی فکرش که همه تلاشم رو بکنم ببینم چی پیش میاد

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت