2777
2789
عنوان

زنا بدجنسن

1058 بازدید | 72 پست

بچه ها میدونم مرداهم فوق بدن

ولی من فک نمیکردم زنا به این شدت بد ذات باشن

که تو این سایت فهمیدم

دلشون به حال یه بچه 8.9 ساله هم نمیسوزه و باهاش رقابت دارن واقعا که

کاربری واگذار شده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان چیبود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

این شخصیت واقعی هموناست

تو دنیای واقعی همه بازیگرای خوبی هستن

البت نه همه همونایی که میدونین

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

کاش مردا هم مث زنها ب ی بچه۹ساله فقط حسادت میکردن

نه تجاوز و قتل😄

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
کاش مردا هم مث زنها ب ی بچه۹ساله فقط حسادت میکردننه تجاوز و قتل😄

گفتم که اونام بدن..ولی کسی که مادر میشه باید دل بزرگی داشته باشه چطوری میتونن دل یه بچه رو خون کنن

کاربری واگذار شده است

گفتم که اونام بدن..ولی کسی که مادر میشه باید دل بزرگی داشته باشه چطوری میتونن دل یه بچه رو خون کنن

چیشده بود مگه