anisa_alipoor مدیر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 عنوان زنا بدجنسن | مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 72 پست بچه ها میدونم مرداهم فوق بدن ولی من فک نمیکردم زنا به این شدت بد ذات باشنکه تو این سایت فهمیدمدلشون به حال یه بچه 8.9 ساله هم نمیسوزه و باهاش رقابت دارن واقعا که کاربری واگذار شده است 1404/10/05 | 21:55 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6363 تاپیک پربازدید و کاربر به سوی خوشبختی ب سوی خوشبختی ک پربازدید ندارهه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
neslijoooon عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2060 زنا کلا ذات حسادت دارنخودمم زنم ولی یه حقیقته☹️ حسادت مختص یک جنسیت خاص نیست برخی انسانها حسادت میکنن به بقیه نه فقط زن یا فقط مرد
سعید177ارانی عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 3453 کاش مردا هم مث زنها ب ی بچه۹ساله فقط حسادت میکردننه تجاوز و قتل😄 نگو مردا بگو نامرد نرها.
anisa_alipoor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 ب سوی خوشبختی ک پربازدید ندارهه اون از این پربازدیده بدترهنامادریه سیندرلاست کاربری واگذار شده است
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6363 اون از این پربازدیده بدترهنامادریه سیندرلاست اسی میشه اسم تاپیک رو بگی مردم از کنجکاوی یا لینکشو بذار سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
anisa_alipoor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 اونا دیگه حتما گذشته سختی داشتن عقده ای شدن خیلی سخته.....چطوری مادر میشن کاربری واگذار شده است
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4343 حسادت مختص یک جنسیت خاص نیست برخی انسانها حسادت میکنن به بقیه نه فقط زن یا فقط مرد ممنون ولی داریم راجب خانوما حرف میزنیم نه آقایون😉 آواکادو سایت🥑
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4343 خیلی سخته.....چطوری مادر میشن مگه چیشده خواهر؟ آواکادو سایت🥑
anisa_alipoor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 اسی میشه اسم تاپیک رو بگی مردم از کنجکاوی یا لینکشو بذار همین دختر همسرم.......البته این یکم حق داره ولی خب نوشته بچه طلاق فلا.....کاربر به سوی خوشبختی رو سرچ کن بین کلمات خط تیره بذارحتی نمیذاره شوهرش به دختره کوچیکترین محبتی کنه میگه حالم بد میشهدختر 8 ساله کاربری واگذار شده است
dddddtyui عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 439 متاسفانه حسادت زنان خیلی بیشتر از آقایونه من از زنها بخاطر حسادتشون بیشتر ضربه خوردم تا مردها دوست صمیمی خودم بخاطر حسادت بدترین ضربه بهم زد
anisa_alipoor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 مگه چیشده خواهر؟ کاربر به سوی خوشبختی یا مثلا همین پربازدید دخترهمسرم حالا این یکم حق داره ولی معلومه تو رقابته کاربری واگذار شده است
neslijoooon عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2060 ممنون ولی داریم راجب خانوما حرف میزنیم نه آقایون😉 میدونم ولی میگم کلا مردا هم حسادت دارن اگر تو جمعشون باشی متوجه میشی حتی به دست پخت خوب زن دوستشون هم حسادت میکنن. اینجوری نیست فقط زنان حسود باشن.
anisa_alipoor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3949 متاسفانه حسادت زنان خیلی بیشتر از آقایونه من از زنها بخاطر حسادتشون بیشتر ضربه خوردم تا مردها دوست ص ... ولی اخه به بچه 8 ساله..........نمیدونم چی بگم کاربری واگذار شده است
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4343 میدونم ولی میگم کلا مردا هم حسادت دارن اگر تو جمعشون باشی متوجه میشی حتی به دست پخت خوب زن دوستشون ه ... عزیزم متوجه هستی؟کسی راجب مردا صحبت نمیکنه ای بابا آواکادو سایت🥑
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6363 همین دختر همسرم.......البته این یکم حق داره ولی خب نوشته بچه طلاق فلا.....کاربر به سوی خوشبختی رو سر ... وای این مریضه دیوانس سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد