2777
2789
عنوان

زنا بدجنسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 72 پست
تاپیک پربازدید و کاربر به سوی خوشبختی

ب سوی خوشبختی ک پربازدید ندارهه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون از این پربازدیده بدترهنامادریه سیندرلاست

اسی میشه اسم تاپیک رو بگی مردم از کنجکاوی یا لینکشو بذار

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
حسادت مختص یک جنسیت خاص نیست برخی انسانها حسادت میکنن به بقیه نه فقط زن یا فقط مرد

ممنون ولی داریم راجب خانوما حرف میزنیم نه آقایون😉

آواکادو سایت🥑                                                            

اسی میشه اسم تاپیک رو بگی مردم از کنجکاوی یا لینکشو بذار

همین دختر همسرم.......البته این یکم حق داره ولی خب نوشته بچه طلاق فلا.....

کاربر به سوی خوشبختی رو سرچ کن بین کلمات خط تیره بذار

حتی نمیذاره شوهرش به دختره کوچیکترین محبتی کنه میگه حالم بد میشه

دختر 8 ساله

کاربری واگذار شده است

ممنون ولی داریم راجب خانوما حرف میزنیم نه آقایون😉

میدونم ولی میگم کلا مردا هم حسادت دارن اگر تو جمعشون باشی متوجه میشی حتی به دست پخت خوب زن دوستشون هم حسادت میکنن. اینجوری نیست فقط زنان حسود باشن.

متاسفانه حسادت زنان خیلی بیشتر از آقایونه من از زنها بخاطر حسادتشون بیشتر ضربه خوردم تا مردها دوست ص ...

ولی اخه به بچه 8 ساله..........نمیدونم چی بگم

کاربری واگذار شده است

میدونم ولی میگم کلا مردا هم حسادت دارن اگر تو جمعشون باشی متوجه میشی حتی به دست پخت خوب زن دوستشون ه ...

عزیزم متوجه هستی؟

کسی راجب مردا صحبت نمیکنه ای بابا

آواکادو سایت🥑                                                            

همین دختر همسرم.......البته این یکم حق داره ولی خب نوشته بچه طلاق فلا.....کاربر به سوی خوشبختی رو سر ...

وای این مریضه دیوانس