2777
2789
عنوان

اوف از دستت مامانمممم که ...

224 بازدید | 18 پست

نشسته جلو دختر خالم میگه خودت کم بودی شوهرت میاری اینجا اضاف کردی داماد فلانی انقد با عقل شعوره ب خانواده دختره هنو واس جهازش کمک کرده بخدا شوهرم بهشون بی احترامی نکرده کاراشون دکتراشون هررکار دیگشون کرده دیروز رفتیم با شوهرم سونو گرافی چون باردارم اومدیم بهش میگیم سالمه خداروشکر و....میگه خب من چیکار کنم وقتی من ادم حساب نمیکنید بگید کجا رفتین به من چه ....اه واقعا اینا حرفه جلو کسی میزنه نگفتیم چون خودمون نگرانیم رفتیم سونو بعد گفتیم ن که ندونه باردارم اینکه برای سونو دکتر ازش اجازه نمیگیریم ناراحته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اووووف

ناراحت نشو ولی کلا تو بارداری آدم‌حساس هم میشه من‌سر بارداری پسرم‌انقدر از دست مامانم حرص میخوردم خدا میدونه

بعدش یه وقتا فکر میکنم‌میبینم حالا همچین‌جیزی‌هم‌نگفته بوده

نمی دانم , این کارها چیه؟ مامان ها می کنن😢😢😢

مامان من همش میگه به من میگن تو خیلی خوبی دامادهات میان خانه تون

شوهر من تقریبا اصلا نمیره, خودم هم نمیرم 

دائم میگه داماد فلانی فقط تا دم در میاد دخترش را می گذاره و میره😢😢😢😢

داداش هم داری؟ اگه داری بیچاره زن داداش تون! 

چرا فک میکنین همه مادرشوهرا بدن اگ مادرشوهر شما بده دلیل نیس بقیه همینطوری باشن اینحاجای نی نی سایت باید اسمشو میزاشتن عروس سایت

خب بهش فشار نیار ک نگ شوهرتم اوردی اونم باید استراحت کن

من شوهرم بهش نگرانی استرس نمیدیم وقتی کمتر سر میزنیم یا میریم تنها بیرون ناراحت میشه که اصلا باهمون حرف نمیزنع یعنی شوهرم با همه این چیزا باهاشون پیش نیومده سرسنگین باشه

مامان منم همینطوره ولی نه به این شدت ..من زیاد نمیرم هفته ای شاید ی بار زیادم زنگ نمیزنم ی روز درمیون میزنم .خودم راحت ترم اینجوری اولا یکم پشتم حرف زد پیش دایی هام شوهرم فهمید والا اینجوری نمیکردم زندگیم از هم میپاچید