2777
2789
عنوان

دلم سفر میخواد :((

651 بازدید | 37 پست

بچه ها شدید دلم ی سفر میخواد توو این تعطیلات

صبح به شوهرم گفتم میخوام شنبرم مرخصی بگیرم

گفت اره بگیر بمون خونه بخواب :/

مسخره قبلا گفته بود ی مسافرتی چیزی میریم الان معلوم نیست چرا میپیچونه بروی خودش نمیاره :((((

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بمون خونه بخاب🥴😂

چ قشنگ میپیچونن🥴

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

منم دلم مسافرت میخواد😭لطفا دعا کنید کار و بارم سروسامون بگیره شاید بتونم ی مسافرت برم

ی شب خسته و کلافه از کارای روزمره در حالی ک پسر کوچیکمو گذاشته بودم روی پام و تکونش میدادم ک خوابش ببره پسردوسالم اومد جلوم وایساد گفت مامان دُمّه هامو میبندی؟نگاش کردم اشک تو چشام حلقه زد گفتم آره ک میبندم عمر مامان!با بستن آخرین دکمه، ی قطره اشک از رو گونم سر خورد اومد پایین...وقتی داشتم دکمه هاشو میبستم ب این فکر کردم ک چند سال دیگه پسرم اونقدر بزرگ میشه ک دیگه ب دکمه نمیگه دُمّه و اون روز قطعا خودش دکمه هاشو میبنده همون لحظه دلم واسه لحظه ای ک دکمه هاشو میبستم تنگ شد...

منم دلم میخواد.تازه دوشنبه رو هم مرخصی تشویقی دادن بهمون تعطیل شدیم.شنبه رو هم گفتن هر کی میخواد مرخصی بگیره موافقت میشه.شوهرمم می گفت اگه می خوای بریم مسافرت.ولی آخه با این گرونی وهوای بد کجا میشه رفت.تازه تعطیلات هم هست همه جا شلوغ و گرون و کثیف میشه  

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

حالا چرا سبز پررنگ ؟ 😐 😁 

... عزیزم بزن توگوشش بگو من مسافرت میخام جواب نداد از کمر بند استفاده کن😐 خو برو بهش بگو مث ادم چرا میای اینجا میگی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

نمیدونم شغلتون چیه ولی برنامه داشته باشید هر ۲ ماه یه بار برید سفر یا تو هر فصل یه بار برید سفر...هم تجربه کسب میکنید هم براتون خاطره میشه هم حال و هواتون عوض میشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بمون خونه بخاب🥴😂 چ قشنگ میپیچونن🥴

وای اره حیف که دیرم شده بود وگرنه حالشو میگرفتم منتظرم ظهر برم خونه ببینم جریان چیه

چندروز پیشم میگفت مرخصی بگیر ولی من که نمیتونم مرخصی بم نمیدن

الکیاااااا کارشون اونطوری نیست مرخصی ندن

خیلی مشکوکه!!!!!!!!!!!

منم دلم میخواد.تازه دوشنبه رو هم مرخصی تشویقی دادن بهمون تعطیل شدیم.شنبه رو هم گفتن هر کی میخواد مرخ ...

وای حیفه که استفاده کن

من اگر شوهرم پایه بود یا کیش یا قشم یا چابهار میرفتم الان هواش عالیییییییییییه