2789
عنوان

تنها شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 75 پست
قربونت برم. حتما این کارو میکنم عزیزم

به خدا تجربه کردم که الان توی این حالت ازت میخوام این کتاب رو بخونی قول بهت میدم نتیجه بگیری منم واست دعا کردم از صمیم قلب فکر کن رفتی یه مسافرت کاری و بچه ت دور شده ازت منم پارسال بچه م دو سالش بود دو هفته ازش دور بودم چون امتحان دانشگاه داشتم شما هم فکر کن درس داری گذاشتی پیش همسرت اینطوری دلت آروم میشه

به خدا تجربه کردم که الان توی این حالت ازت میخوام این کتاب رو بخونی قول بهت میدم نتیجه بگیری منم واس ...

ممنونم عزیزم. ممنون وقت گذاشتی و برام جواب نوشتی. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش عزیزم وظیفه م بود چون واقعا درکت میکنم تنهایی خیلی سخته

واقعا متشکرم از همدردی  و کمکت

سلام

یادم میاد دبیرستانی که بودم دوست داشتم رشته ای بخونم که خانوادم راضی نبودن، تا سال ها بعد کنکور شبها با حسرت اون میخوابیدم! تا این که تصمیم گرفتم به خودم بقبولونم زندگی همیشه اون چیزی مه ما میخوایم نیست!

پروانه عزیزم، دیروز عصر داشتم از دانشگاه برمیگشتم با مترو! تا رسید به متروی استاد معین دلم هرّی ریخت! ببخشید دیشب اونقدر خسته بودم که بیهوش شدم!

عزیز دلم، فدای تو بشم، از خدا میخوام بهترینها برات رقم بخوره عزیزم!

نمیدونم ولی حس میکنم یه چیزهایی هست که تو دلت نگه داشتی! هر طور خودت صلاح میدونی

پروانه عزیزم تنها نمون فدای تو بشم!

ببین بقیه را اگر اومدی تو خصوصی بهت میگم

صلوات میفرستم برات!

الهی بگردم. منم بعد از ده سال دارم جدایی رو تجربه میکنم. دارم دق میکنم. منم اصلا نمیتونم حرفها و رفت ...

خدانكنه.

خيلي بده،ميدوني به من كه حرفي نميزدن طفليا،اما همش از عروسي شون كي باشه،شوهراشون ال كردن بل كردن،از اين حرفا ميزدن،ياد روزاي خوبم ميفتم،ياد زندكيه خودم و اينكه الان تنهاشدم و از اين حرفا خبري نيست اذيت ميشدم،تازه جمع مون زنونه بود،خدابخير كنه از الان به بعد تو مهموني هاي مختلط مون جكار كنم، اخه من هنوز يه ماهونيم جداشدم 

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
سلام یادم میاد دبیرستانی که بودم دوست داشتم رشته ای بخونم که خانوادم راضی نبودن، تا سال ها بعد ک ...

فدای تو بشم. دوست دارم خواهرجونم. ممنونم بابت همه خوبی هات

خدانكنه. خيلي بده،ميدوني به من كه حرفي نميزدن طفليا،اما همش از عروسي شون كي باشه،شوهراشون ال كردن ب ...

الهی عزیزم. خدا بهت صبر بده و به دلت آرامش

آبجی میدونم حوصله نداری ولی مگه من دست از سرت برمیدارم؟ زود باش بیا تاپیکهایی که تگت کردم! سریع! & ...

سعی میکنم بیام خواهری. ممنونم خوش قلبترین