2777
2789
عنوان

چقد عجیبه !

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست
بنظر من اصلا تاثیر نداره...این گوش شون دره اون گوش شون دروازه....اون دختر باید خودش بخواد ک ب راه کج ...

اره والا بحث ذاته دیگه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

من پریروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشمو بگیرم یه معلم دختر جوون شو اورده بود باوضعی بینهایت افتضااااااح،خیلی خیلی  ناراحت شدم باخودم گفتم این که دختر خودش وضعش اینه،این از حیا ونجابت چی میخواد یادبده به دخترایی که زیر دستشن و قراره مادرای اینده باشن و نسل بعدی رو تربیت کنن??واقعاا متاسف شدم

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد میدن چگونه مردی را جذب نکنیم؟

چگونه جذب نکنیم هم مقدمه همونه.اگه جذب نشه نمیاد دست درازی کنه

تو خارج ازکشور هم میگن اگه میخواهید بچه مورد آزار جنسی قرار نگیره در پوششش دقت کنید

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
تازه معلم دینی ما میگفت هر وقت یه مرد صداتن زد در جوابش بله نگید ممکنه همون موقع صیغه خونده باشه😐

پرام/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
تازه معلم دینی ما میگفت هر وقت یه مرد صداتن زد در جوابش بله نگید ممکنه همون موقع صیغه خونده باشه😐

هع :/

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
من پریروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشمو بگیرم یه معلم دخترشو اورده بود باوضعی بینهایت افتضااااااح،خیل ...

ازکجا فهمیدی معلم بود؟معلم چه درسی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من پریروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشمو بگیرم یه معلم دخترشو اورده بود باوضعی بینهایت افتضااااااح،خیل ...

خب خداوکیلی بچه ها توی این سن نسبت ب بدنشون حساسن...خود خواهرم اصن دوسن نداره مانتو جلو باز بپوشه ...بخاطر حساسیته قطعا

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

چه خنده اار

دخترو که بدون اجازه پدر نمیشه صیغه کرد.اگه کسی به حلال شدن عملش توسط صیغه معتقده باید این رو هم بدونه دیگه

اینا ۱۳ سالشون بیشتر نیس اومده در مورد دوس پ.سر و اینا حرف زده! اینا چی میفهمن خب؟

عزبزم کجای کاری دخترای الان از ۹ سالگی دوست پسر دارن بعدشم اتفاقا لازمه اگه حتی رو یه نفر تاثیر بزاره شما خودت دختر داشته باشی درک میکنی دستشم میبوسی

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

منم معلم آبجیمو تو دندون پزشکی دیدم که دخترشو آورده بود دختر نمیدونم 10 یا 13 ساله یادم نیست دقیقا چند سالش بود ولی چاق بود بعد تاب شلوارک پوشیده بود همه جاش زده بود بیرون یه وضعیا😐

چه معلم عتیقه ای داشتین دیگه نه اینجوری ولی واقعا لازمه مادرانه بچه ها راهنمایی بشن

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چه خنده اار دخترو که بدون اجازه پدر نمیشه صیغه کرد.اگه کسی به حلال شدن عملش توسط صیغه معتقده باید ا ...

کجای کاری خواهر الان بدون اجازه پدر و با قانونم میشه اینکار همین که همه که دختر نیستن به هر حال داریمم طلاق گرفته دیگه الان چند سال از اون موضوع میگذره

ازکجا فهمیدی معلم بود؟معلم چه درسی؟

برای بیمه طلایی فرهنگیانش غر میزد میگفت چرا حذف شده واینا،سن بالاهم بود تقریبا،دخترشم جوون بود

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

چه معلم عتیقه ای داشتین دیگه نه اینجوری ولی واقعا لازمه مادرانه بچه ها راهنمایی بشن

هنوز مجرده😐مثلا تعریف میکرد فلان جا سخنرانی کردم تو جمع بعد همکارم گفت چه صدای رسایی دارید اینم دیگه نرفته بود اونجا😞عتیقه واسه یه دیقشه😒حالا که چی مثلا خیلی باحیاست😑هنوزم که چند یال از دوران مدرسه گذشته اگر برم تو مدرسه اول نگا رژم میکنه تیکه میندازه😕