2777
2789
عنوان

چقد عجیبه !

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست
توو اروپا ب شما توو مدرسه نمیگفتن؟ 😒

خیلی بامزه ایا....

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا ۱۳ سالشون بیشتر نیس اومده در مورد دوس پ.سر و اینا حرف زده! اینا چی میفهمن خب؟

اوووه کجای کاری اینجا تونینی سایت بارها دیدم طرف میگه از ۱۲ سالگی عاشق شدم میخواستیم باهم فرار کنیم خونواده ها مارو نامزد کردن بعدم ۱۵ سالگی عروسی کردن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

خوبه دیگه،حالا اگه به خواهرت میگفتن خودت و مثل عروسکای ببخشید جنسی کن برو خیابون بدن نمایی و جلوه گری خوب بود?

از خداتونم باشه عفت وحیا یادمیدن 

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

مخ بچه ها رو میشورن

واقعا....خب ی بچه هفتمی جنس مخالف و مخ زدن و اینا میدونه؟

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
اینا ۱۳ سالشون بیشتر نیس اومده در مورد دوس پ.سر و اینا حرف زده! اینا چی میفهمن خب؟

خیلی بهتر از بقیه میفهمن اینا داخل درساشون هست کتاب پیامها چون همش درباره ی اینا هست معلمه بهشون گفته 

همون بهتر که از این سن  همه چیو بفهمن و یاد بگیرن که بزرگتر شدم کج نرن

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
اوووه کجای کاری اینجا تونینی سایت بارها دیدم طرف میگه از ۱۲ سالگی عاشق شدم میخواستیم باهم فرار کنیم ...

وای چقد دهه هشتادیا چیز شدن

اره بابا،،،بچه های الان اهل همه چی هستن

این چیزا هرچی زودتر براشون درونی بشه بهتره

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

از من و شما بهتر میدونن نگران نباش 😂🤦🏻

مث اینکه دهه هشتادیارو نشناختی 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

تو خارج از کشور که از سن پیش دبستانی آموزش میدن درمورد مواجهه با جنس مخالف مثلا اگه کسی خواست با بدنشون دست بزنه چکار کنن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خیلی بهتر از بقیه میفهمن اینا داخل درساشون هست کتاب پیامها چون همش درباره ی اینا هست معلمه بهشون گفت ...

بنظر من اصلا تاثیر نداره...این گوش شون دره اون گوش شون دروازه....اون دختر باید خودش بخواد ک ب راه کج بره یا نا کج!

تو خارج از کشور که از سن پیش دبستانی آموزش میدن درمورد مواجهه با جنس مخالف مثلا اگه کسی خواست با بدن ...

یاد میدن چگونه مردی را جذب نکنیم؟