سلام .ب همه... خواهرم امروز میگف معلم پیام های اسمان شون میگه نباید شلوار تنگ و بدن نما بپوشین ..وگرنه مردا ب طرفتون جذب میشن نباید جلب توجه کنین...گفته این تو سرشت آقایونه ک به طرف جنس مخالف جذب شه! چ چیزایی میگن تو مدارس ! یا فردوسی !
هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
خانما این چیزا رو از بچگی در وجود بچه ها نهادینه کنین به دخترا حیا ونجابت به پسرا چشم پاکی و بی ناموس نبودن و یاد بدین،حلال و حروم و بهشون اموزش بدین،نجات و عاقبت به خیری فقط و فقط تو همیناست، خودتونم دراینده خیالتون از بچه هاتون راحته
تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲
هنوز مجرده😐مثلا تعریف میکرد فلان جا سخنرانی کردم تو جمع بعد همکارم گفت چه صدای رسایی دارید اینم دیگ ...
عزیزم این مشکل داره دیگه زیادی تو فکر این چیزا رفته ولی من خودمم یه مدت تو فرودگاه کار میکردم یه اقایی که پیشمون کار میکرد یه بار بهم گفت اقایون از خانمهای مثل شما که صدای یواشی داره خیلی خوششون میاد انشالله زندگی زناشویی موفقی داشته باشین تا مدتها درگیر حرفش بودم اینکه زن ها رو مردها اثر دارن راسته اما دیگه این شورشو دراورده
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان