2777
2789
عنوان

چقد عجیبه !

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست

خانما این چیزا رو از بچگی در وجود بچه ها نهادینه کنین به دخترا حیا ونجابت به پسرا چشم پاکی و بی ناموس نبودن و یاد بدین،حلال و حروم و بهشون اموزش بدین،نجات و عاقبت به خیری فقط و فقط تو همیناست، خودتونم دراینده خیالتون از بچه هاتون راحته 

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

هنوز مجرده😐مثلا تعریف میکرد فلان جا سخنرانی کردم تو جمع بعد همکارم گفت چه صدای رسایی دارید اینم دیگ ...

عزیزم این‌ مشکل داره دیگه زیادی تو فکر این چیزا رفته ولی من خودمم یه مدت تو فرودگاه کار میکردم یه اقایی که پیشمون کار میکرد یه بار بهم گفت اقایون از خانمهای مثل شما که صدای یواشی داره خیلی خوششون میاد انشالله زندگی زناشویی موفقی داشته باشین تا مدتها درگیر حرفش بودم اینکه زن ها رو مردها اثر دارن راسته اما دیگه این شورشو دراورده

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این‌ مشکل داره دیگه زیادی تو فکر این چیزا رفته ولی من خودمم یه مدت تو فرودگاه کار میکردم یه اق ...

خب شما یه چیزی داشته نخ میداده نکبت😳

آره بابا رد داده بود😐تو کلاسم چادر سرش بود😞بعد هم خودش مجرد بوده هم مرده😕همه کیساشو یه جوری پرونده ها قشنگ باید تو گینس ثبت میشده حقشو خوردن 😐