کاش خودتون تو اون شرایط بودین تا درک میکردین. فقط بلدین مسخره بازی دربیارین و هرهر کرکر بخندین. تخمک ...
جواب شما خیلی به جا و درسته . حرف دل منو زدین . خیلی شرم آوره که بعضی ها اینقدر زود قضاوت می کنند و از درک شرایط دیگران عاجزند. بله اهدا کردن تخمک قلب بزرگی میخواد کسی که نیتش خیره و به نجات و خوشی یه زندگی مشکل دار فکر می کنه مطمئنا از این کارش لذت می بره و خیلی ناآگاهانه است کسی فکر کنه با اهدای تخمک بچشو به کسی داده .
لطفا از خانم ها اگه کسی از اردبیل هست که شرایط اهدای تخمک را داره کمکم کنه . شرایطی که گذاشتن اینه باید سن پایین سی و پنج باشه و رضایت خانواده و سالم بودن و نداشتن مشکل زنانه و ژنیتیکی
خواهش میکنم کسی اگه شرایطشو داره کمک کنه منم مادر بشم
سلام من یه خانم میشناسم شیرازیه بزار ببینم شمارشو پیدامیکنم برات بفرستم منم خودم باید اهدابگیرم والان تحت درمانم این خانم واسه همه شهرهااهداکننده داره.
باسلام 25ساله متاهل دوزایمان طبیعی داشتم باوزن قد مناسب تمام آزمایشات هم رفتم بدون هیچ مشکلی با تاییدیه پزشک فقط(اهدای تخمک ) به خاطر رضای خدا تصمیم گرفتیم اهداکنم تا چراغ خونه کسی هم روشن کنیم***(از تبریز یا شهرهای نزدیک )***ممنون درصورت نیاز فقط واتساپ پیام بدید"""" 09012804194""""شماره واتساپ
من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده