2777
2789
کاش خودتون تو اون شرایط بودین تا درک میکردین. فقط بلدین مسخره بازی دربیارین و هرهر کرکر بخندین. تخمک ...

جواب شما خیلی به جا و درسته . حرف دل منو زدین . خیلی شرم آوره که بعضی ها اینقدر زود قضاوت می کنند و از درک شرایط دیگران عاجزند. بله اهدا کردن تخمک قلب بزرگی میخواد کسی که نیتش خیره و به نجات و خوشی یه زندگی مشکل دار فکر می کنه مطمئنا از این کارش لذت می بره و خیلی ناآگاهانه است کسی فکر کنه با اهدای تخمک بچشو به کسی داده . 

لطفا از خانم ها اگه کسی از اردبیل هست که شرایط اهدای تخمک را داره کمکم کنه . شرایطی که گذاشتن اینه باید سن پایین سی و پنج باشه و رضایت خانواده و سالم بودن و نداشتن مشکل زنانه و ژنیتیکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه وقتی یه نفر تخمک میده انگار بچه خودشو داده حالا مهم نیست اسپرم برای کیه من چند وقت پیش ها به ...

اگه خودت مشگل اهداگرفتن داشتی و سختی و بدبختی میکشیدی درک میکردی خانمی که برای مادرشدن له له میزنه.

لطفاانقدر زود قضاوت نکنیم.واقعا اگه روزی انسانهادست انسانهابود همدیگرومیخوردیم.

خواهش میکنم کسی اگه شرایطشو داره کمک کنه منم مادر بشم

سلام من یه خانم میشناسم شیرازیه بزار ببینم شمارشو پیدامیکنم برات بفرستم منم خودم باید اهدابگیرم والان تحت درمانم این خانم واسه همه شهرهااهداکننده داره.

اینکه وقتی یه نفر تخمک میده انگار بچه خودشو داده حالا مهم نیست اسپرم برای کیه من چند وقت پیش ها به ...

چقد عکس پروفایلت برازندتون هست،عزیزم سوادش نداری حرف نزن کسی ازت گلایه نمیکنه

باسلام 25ساله متاهل دوزایمان طبیعی داشتم باوزن قد مناسب تمام آزمایشات هم رفتم بدون هیچ مشکلی با تاییدیه پزشک فقط(اهدای تخمک  ) به خاطر رضای خدا تصمیم گرفتیم اهداکنم تا چراغ خونه کسی هم روشن کنیم***(از تبریز یا شهرهای نزدیک )***ممنون درصورت نیاز فقط واتساپ پیام بدید"""" 09012804194""""شماره واتساپ 

دوستان برای دریافت تخمک اهدایی با ماتماس بگیرید

دربهترین مرکز ناباروری تحت نظر پزشکان فوق تخصص ivf با جوابدهی بالا

👩‍⚕️ 09302806655 خانم زمانی مشاورنازایی و ivf

باچندین سال سابقه کارموفق

مشاور نازایی و ivf خانم زمانی تماس بگیرید 09302806655

منم نیازمند تخمک اهدایی تو مشهدم ک خانم مطلقه باشه یعنی کسی نیست کمکم کنه 

اگه تخمک میخوای من فروشنده ام ۳۵ ساله و چشم زاغ هستم،بچه هام هم به خودم رفتن چشم زاغ هستن،۰۹۳۵۱۳۲۵۳۸۵

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون