2777
2789
ادم کلیشو بفروشه ولی تخمک نفروشه  انگار بدی بچتو یکی دیگه بزرگ کنه ندونی داره تو چه شرایطی بزر ...

سختش نکن عزیزم خیلیا احتیاج دارن و ارزو بچه ب دلشون مونده چ معلوم دست یکیو نگیره ک سالهاس تو انتظار بچست و اونو رو تخم چشش نذاره؟کساییم ک تخمک میگیرن حتما همه راهارو رفتن بخاطر بچه و واقعا قدرشو میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختش نکن عزیزم خیلیا احتیاج دارن و ارزو بچه ب دلشون مونده چ معلوم دست یکیو نگیره ک سالهاس تو انتظار ...

من تو هر تاپیکی میرم اینو میگم چون خیلی ها نمیدونن ماجرا چیه 

بعضی ها احساسی میگن ما تخمک یا اسپرم میدیم وقتی توضیح میدی متوجه میشن ماجرا چیه پشیمون میشن

ولی هستن کسایی که با اگاهی این کارو میکنن

من تو هر تاپیکی میرم اینو میگم چون خیلی ها نمیدونن ماجرا چیه  بعضی ها احساسی میگن ما تخمک یا ا ...

من خودم با همین روش اهدایی باردار شدم خداروشکر 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
چ ماجرایی 😳منم نمیدونم

اینکه وقتی یه نفر تخمک میده انگار بچه خودشو داده حالا مهم نیست اسپرم برای کیه

من چند وقت پیش ها به پدرم گفتم اگه سنت پایین بود حاضر بودی اسپرم اهدا کنی بدون فکر گفت بله

از اونجایی که منو خیلی خیلی دوست داره 

گفتم یعنی حاضر بودی منو بدی یکی دیگه بزرگ کنه جا خورد و بغض کرد 

گفت چه ربطی داره 

گفتم وقتی تو اسپرم میدی میشه بچه تو حالا مهم نیست اون خانوم کیه 

یعنی تو اختیار بچت رو دادی دست یه خانومی که حالا به ظاهر مادر بچه هست ولی پدر بچه تویی 

نمیدونی الان بچه ات کجا هست خوب میپوشه خوب میخوره پدر مادرش بهش میرسن کتکش نمیزنن به تحصیلش میرسن یا نه

بعد بابام متوجه شد گفت اگه اینطوریه نه هرگز حاضر نبودم اسپرم بدم به کسی

اینکه وقتی یه نفر تخمک میده انگار بچه خودشو داده حالا مهم نیست اسپرم برای کیه من چند وقت پیش ها به ...

اینو میدونستم نمیدونم شاید تو شرایطش قرار نگرفتم ک راحت نظر میدم ولی من خودم ی دختر دایی دارم ۱۴ ۱۵ ساله ک منتظر بچست... خودش مشکل داره و شوهرش سالمه نمیدونی چطور حسرت بچه رو میخوره دیگه ناامید شدن 

اخلاقاشونم خوبه خودشو شوهرش وضع مالیشونم متوسط رو به بالا فقط بچه میخاد (دنبال تخمک نیست) دوس داره بچه خودش باشه یبار ک گرفت بدنش پسش زد 

من اینارو از نزدیک ک میبینم میگم چون نرمالن بنظرم 

ولی خب همه ک مث اینا نیستن🙄🙄🙄 پس حرف شمام درسته

کاش خودتون تو اون شرایط بودین تا درک میکردین. فقط بلدین مسخره بازی دربیارین و هرهر کرکر بخندین. تخمک فقط یه سلوله لطفاً اسم بچه روش نگذارین. ضمنا فرد اهداکننده مثل شما سخیف و مسخره نیست دل بزرگی داره. فرد گیرنده هم به بن بست رسیده که مجبور شده این مسیرو بیاد. بنابراین وقتی در این مورد صحبت میشه لطفاً فکرنکنید باید حتما نمکدون بشین خوشمزگی دربیارین. رو زخم بقیه هم نمک بپاشین. 

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی