goodstudent مدیر استارتر عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 606 عنوان كرم ضد جوش 56 بازدید | 9 پست سلام خانوماي عزيزمن كرم پانژل خريدممدتيه كه صورتم پر شده از جوشاي زير پوستي و لكي كه از برداشتن خالهام مونده خيلي بد شده پوستمحالا ميخوام بدونم پانژل رو فقط رو جوش بايد بزنم؟يا مثل كرم ميتونم به كل صورتم بزنم؟كسي استفاده كرده؟ نتيجه داشته؟ ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟ 1398/08/01 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20449 نمیدونمنشنیدم اسمشو Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
mrshaniyeh عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 5752 عزیزم پانژل رو یه وقت بع کل صورتت نزنی هااا فقط رو جوش بزن برا من اوایل تاثیرداشت بعدش نه
goodstudent مدیر استارتر عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 606 نمیدونم نشنیدم اسمشو من هم تاحالا نشنيده بودماز كسي خيلي تعريفش رو شنيدم خريدمحالا نميدونم چطور شه ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
goodstudent مدیر استارتر عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 606 عزیزم پانژل رو یه وقت بع کل صورتت نزنی هااا فقط رو جوش بزن برا من اوایل تاثیرداشت بعدش نه جدا؟چه مشكلي پيش مياره؟پوستم اخه خيلي جوش زير پوستي دارهزير پوستي هاي ريز ريز ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
mrshaniyeh عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 5752 جدا؟ چه مشكلي پيش مياره؟ پوستم اخه خيلي جوش زير پوستي داره زير پوستي هاي ريز ريز پوستو میسوزونه من خودم نمیدونستم مداوم استفاده میکردم اخرشم جاش سیاه شد وپوست پوست شد جوش زیرپوستی تاثیرنداره من قبلنا روی پیشونیم جوش زیرپوستی داشتم اما نمیدونم چجوری رفتن ولی روی گونه هام پیدا شده
goodstudent مدیر استارتر عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 606 پوستو میسوزونه من خودم نمیدونستم مداوم استفاده میکردم اخرشم جاش سیاه شد وپوست پوست شد ... واي خدايني من هشتاد تومن الكي هزينه كردم؟ ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
mrshaniyeh عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 5752 هشتاااااد تومن کرم پانژل رو خریدی؟!من دوسه ماه پیش ۲۰ تومن گرفتم وای چخبره یهو سره به فلک کشیده
goodstudent مدیر استارتر عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 606 هشتاااااد تومن کرم پانژل رو خریدی؟! من دوسه ماه پیش ۲۰ تومن گرفتم وای چخبره یهو سره به فلک کشیده باور كنيني گرون دادن يا گرون شده؟حالا جوشاي زير پرستيمو چه كنم؟ نميبره؟ ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
tamana78 عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2108 من دکتر بهم پماد پانژل داد گفت فقط روی ج شای بزرگ و جوش تازه بزن.