از گوگل پلی برنامه شو دانلود کردم حرکتهای ورزشی رو با انیمیشن نشون میده ورزش در خانه بزنی میاد گلم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
واقعا تاثیرداره ؟منم چنتا برنامه دانلود کردم ولی ادامه ندادم فک میکردم بی تاثیره
نه باید هر روز انجام بدی سر ماه تغییرات رو حس میکنی
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
این رو دانلود کن هم پهلو رو آب میکنه هم شکم اصلا نشون میده هر حرکت رو کجای بدنت تأثیر میذاره
پیکرتراشی برای کسایی خوبه که نمیتونن چربیهاشونو با ورزش و رژیم از بین ببرن بهترین روش پیکرتراشی شکم و پهلو. البته با معاینه پزشک. میتونین تو نتم سرچ کنین من یه سری مطلب گذاشتم برا مطالعه خوبه بخونید.
برای لاغری از کلینیک وندا مشاوره بگیرید عالیه من رفتم پیشنهاد میکنم از خدمات لاغریشون استفاده کنید. با ضمانت نامه کتبی خدمات میده و اگر نتیجه نگیرید همه پول رو پس میده و بدون رژیم و ورزش هستش.