2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

311 بازدید | 24 پست

سلام. بچه هامن 7کیلواضاف وزن دارم ولی بیشترشکمم توچشمه بقیه جاهای بدنم خوبه. خیلی دوست دارم لاغربشم. توی مطب ی دکتری نوشته پیکرتراشی بادستگاه بدون درد. میخاستم بدونم هزینش چقدمیشه وآیاکسی تاحالاانجام داده نتیجش چ جوریه

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

واسه 7 کیلو؟؟ 😲😲

خب نمیرزه که

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد زایمان 30کیلو کم کردم 7کیلو چیزی نیست که تازه شکمم هم تخت شده ورزش کن گلم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چیکارکردی گلم باشگاه رفتی؟

نه عزیزم تو خونه ورزش کردم غذا مو کم کردم الان وزنم به قبل زایمان برگشته 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم