مگه بهتون اجازه میدن از زمین کشاورزی خونه مسکونی بسازید؟؟؟ یا اینکه توی جهاد کشاورزی اشنایی چیزی دار ...
نه از سود سالانه میشه خونه ساخت.
ببینید ما خودمون الان مستاجریم و با پولی که داریم میتونیم یه واحد خونه آپارتمانی یا خونه ویلایی نیمه کاره بخریم ولی خب این کارو نمیکنیم چون از باغ سود بیشتری در میاریم و طی پنج شش سال میتونیم خونه درست کنیم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دوست عزیز من پول خودم بود هرکاری باهاش میکردم ولی هچنین چیزی ریسک بزرگیه ،اصفهانم تقریبا عین تهرانه ...
یه کار زود بازده معرفی کنید من تو صبر کردن ضعیفم اخه.بعدم هر چی هم ضرر کنم فدای سرتون من که از اول این پولو نداشتم ارثه برامم خیلی پول ارزشی نداره که بخوام برا از دست رفتنش حرص بخورم
من یه تکاور ارتشی ام پولدار نیستم حقوقم چهار میلیونه کلش. این هفتصد میلیون که میگم ارثه. از اول با فقر اشنا بودم و نسبت به پول نه حریصم و نه جز مرفهان بی دردم. ارثه دیگه بود بود نبود نبود .فدای سرت اجی جان و میخوام جکارش کنم.مگه ادم با پول ارامش پیدا میکنه اخه!!!!!