2777
2789
باشه من در حد خودتون ازتون انتظار دارم نه بیشتر قبول؟؟

اگه تهران بودید من شما رو به دایم معرفی میکردم که کمککتون کنه خودش سرمایه دار نیست ولی رابط زیاد داره زیادم میچرخه رمینو خونه زیاد سراغ داره

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مگه بهتون اجازه میدن از زمین کشاورزی خونه مسکونی بسازید؟؟؟ یا اینکه توی جهاد کشاورزی اشنایی چیزی دار ...

نه از سود سالانه میشه خونه ساخت. 

ببینید ما خودمون الان مستاجریم و با پولی که داریم میتونیم یه واحد خونه آپارتمانی یا خونه ویلایی نیمه کاره بخریم ولی خب این کارو نمیکنیم چون از باغ سود بیشتری در میاریم و طی پنج شش سال میتونیم خونه درست کنیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز من پول خودم بود هرکاری باهاش میکردم ولی هچنین چیزی ریسک بزرگیه ،اصفهانم تقریبا عین تهرانه ...

یه کار زود بازده معرفی کنید من تو صبر کردن ضعیفم اخه.بعدم هر چی هم ضرر کنم فدای سرتون من که از اول این پولو نداشتم ارثه برامم خیلی پول ارزشی نداره که بخوام برا از دست رفتنش حرص بخورم

نه از سود سالانه میشه خونه ساخت.  ببینید ما خودمون الان مستاجریم و با پولی که داریم میتونیم یه ...

بازاریای تهران هم اکثرا خونه مستاجری میشنن یه مدت تا باپولشون چار کنن

یه کار زود بازده معرفی کنید من تو صبر کردن ضعیفم اخه.بعدم هر چی هم ضرر کنم فدای سرتون من که از اول ا ...

وااای واقعا چون ارثه ارزشی نداره 😑 من که یه تومنم برام مهمه که چیکارش کنم

یه کار زود بازده معرفی کنید من تو صبر کردن ضعیفم اخه.بعدم هر چی هم ضرر کنم فدای سرتون من که از اول ا ...

اصلا این حرفو نزن اگه صبر نکنی سرمایتو از دست میدی ببری بزاری بانک سنگین تری، بده زمین فکر کن نداریش انگار بهت نرسیده 

الان جدی بگیر پولتو خداخواسته که بهت رسیده ناشکری نکن از دستش میدی چند سال دیگه پشیمون میشی

وااای واقعا چون ارثه ارزشی نداره 😑 من که یه تومنم برام مهمه که چیکارش کنم

منظورم اینه تا الان نبوده از الانم نباشه من مثل قبلم به زندگیم ادامه میدم و راحت سرمو میزارم و میمیرم به پول حساسیتی ندارم خیلی

منظورم اینه تا الان نبوده از الانم نباشه من مثل قبلم به زندگیم ادامه میدم و راحت سرمو میزارم و میمیر ...

شما چون پولدارین اینطور فک میکنین

دردم پول نیست دردم چیز دیگه ایه.....

میگم برادر شما با هفتصد میتونی با یه سرمایه دار تهرانی شریک شی 

جسارتا دردتتون چیه

شما چون پولدارین اینطور فک میکنین

من یه تکاور ارتشی ام پولدار نیستم حقوقم چهار میلیونه کلش. این هفتصد میلیون که میگم ارثه. از اول با فقر اشنا بودم و نسبت به پول نه حریصم و نه جز مرفهان بی دردم. ارثه دیگه بود بود نبود نبود .فدای سرت اجی جان و میخوام جکارش کنم.مگه ادم با پول ارامش پیدا میکنه اخه!!!!!

بازاریای تهران هم اکثرا خونه مستاجری میشنن یه مدت تا باپولشون چار کنن

سلین جون واسه حاجتت صلوات فرستادم

2790
2778
2791
2779
2792