2777
2789
آره تقریبا ما الان یه زمین خریدیم بنا به دلایلی فروشنده نتونست زمین رو به ما تحویل بده الان ما علاوه ...

جسارتا شما کجا زندگی میکنید که با ده تومن میتونید زمین بخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جسارتا شما کجا زندگی میکنید که با ده تومن میتونید زمین بخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با ده تومن نه با 130 تومن . 120 که قبلا زمین خریدیم واسه باغ که جور نشد ده تومن هم خسارت معامله رو هم میشه 130 یکی از شهرستانهای بندرعباسیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوب همینو خیلیها بلد نیستن اخه.من عمرا پول بشتر از ده روز تو دستم دووم نمیاره خخخخخ

واقعا حالا من برعکسم پولو بدن دستم همش اصرار دارم بیشترش کنم مخصوصا رندش کنم مثلا 3400داشم بشه 4تومن من از مامانبزرگم یاد گرفتم گاقعیتش مامانبزرگم خیلی زن خود ساخته ایه 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
با ده تومن نه با 130 تومن . 120 که قبلا زمین خریدیم واسه باغ که جور نشد ده تومن هم خسارت معامله رو ه ...

قصد فضولی ندارم اجی جان از باب تجربه میپرسم.جسارتا چرا باغ؟؟؟؟ چرا مسکونی نه؟؟؟؟

خوب همینو خیلیها بلد نیستن اخه.من عمرا پول بشتر از ده روز تو دستم دووم نمیاره خخخخخ

چه فایده برادر کیه که قدر بدونه دستم نمک نداره ازاین ور کمک میدم از اونور یادشون میره

واقعا حالا من برعکسم پولو بدن دستم همش اصرار دارم بیشترش کنم مخصوصا رندش کنم مثلا 3400داشم بشه 4تومن ...

واقعا که پس انداز کردن قدرت میخواد والا.شما الان هفتصدتومن داشتید باهاش چکار میکردید؟؟؟؟؟

عه پس توی این درد با هم مشترکیم پس!!!! میشه از تجربه هاتون بگید؟؟؟؟

مثلا شوهرم الان میگه اون موقع کار کردی مگه برای من کار کردی تو جیب من رفته?سرویس عروسیمو نشونومو نصف پول عروسیو جهازمو حتی مبلی که قرار بود خودش بخره رو من خریدم یه دست لباسم تا بعد عروسیمون برام نخرید ولی انگار ن انگار تازه بهش میگم میگه چشمتو بگیره پس من برای کی کار میکنم نمیگه.من عید. کل لباسام شد پنصد تومن برای اون یه کتونیش شد پنصدتومن

مثلا شوهرم الان میگه اون موقع کار کردی مگه برای من کار کردی تو جیب من رفته?سرویس عروسیمو نشونومو نصف ...

اونوقت میگید خسیسید؟؟؟؟؟ پس مشخصات دست و دلبازا چیه اگه شما خسیسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قصد فضولی ندارم اجی جان از باب تجربه میپرسم.جسارتا چرا باغ؟؟؟؟ چرا مسکونی نه؟؟؟؟

باغ چون سود دهی بیشتری داره نهایت یه سال سختی داره از سال دوم به بعد سود میده حالا سود کم ولی سود داره اینا همش برا وقتیه که وسط زمین باغی کشاورزی کنی تا وقتی که درختا بزرگ شن و بارده.  طرف ما ما از باغ میتونیم چند تا خونه در بیاریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم