2777
2789
احیانا شما یه منشی یا مدیر برنامه ای چیزی نمیخوایید؟؟؟؟ من با حقوق کم هم مشکلی ندارم که منشیتون باشم ...

😁😂ن والا مملکت خرابه نممیتونم حقوقتونو بدم هرچند منشی هم زیاد دارم از خواهرشوهرم تا دایی هام میخوان منشیم بشن

برسه روزی که منم تیکر بزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش کم تجربه ای نیست اخه.از نوع تفکرتون خوشم میاد به نظر ادم خاصی هستید از نظر فکر کردن

ن خاص نیست فقط از بچگی پس اندازو یاد گرفتم ،از بچوم قلک داشتم و خودم مسولیت کارای خودمو داشتم یاد گرفتم که با پول چیکار کنم تازه به دوران رسیده نیستم تو 20سالگیم 20میلیون پول دارم ،ولی همسرم تو 20سالگیش تازه میخواسته بره سرکار که کتونی فلان مارک بخره بپوشه 

چرا؟؟؟؟

نظر منم مث نظر دوستانه طلا سرمابه داز مدته ولی شما یه تکه زمین بخر یه دور چینی کن دیوارشو قیمت زمینت کلی میره بالاتر بخوای یه ماه بعدشم بفروشی یا اصلا اگه پول لازم شدی همون زمینو فرداش میتوتی به قیمت خریدت بفروشی در صورتی که طلا بخری از در مغازه بری بیرون و برگردی بخوای بفروشی اصل پول خودتو هم بهت پس نمیدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن خاص نیست فقط از بچگی پس اندازو یاد گرفتم ،از بچوم قلک داشتم و خودم مسولیت کارای خودمو داشتم یاد گر ...

اونوقت میگم بیام منشیتون بشم میگی پول حقوقتو ندارم بدم مطمئنم میتونی با همچین فکری یه فکری هم برا حقوق من بکنی خخخخخ باور کن تو میتونی  خخخخ

اونوقت میگم بیام منشیتون بشم میگی پول حقوقتو ندارم بدم مطمئنم میتونی با همچین فکری یه فکری هم برا حق ...

البته الان دیگه ندارم اون پولو ها قبل ازدواجم داشتم خخخخ

خودتون تجربه زمین دارید؟؟؟؟؟

آره تقریبا ما الان یه زمین خریدیم بنا به دلایلی فروشنده نتونست زمین رو به ما تحویل بده الان ما علاوه بر پول اصلی خودمون ده تومن هم اضافه ضررکرد گرفتیم ازش که ابته تو قردادمون اینو قید کرده بودیم و با این ده تومن اضافه الان میتونیم یه زمین مسکونی در سطح شهر بخریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خسیسم اخه یه مقدار خخخخ

من با خسیسیتونم کنار میام خخخخخ.البته شکسته نفسی میکنید کسی که خسیس باشه از پیس انداز طولانی مدتش نمیگذره به هیچ وجه.شما به من تجارت یاد بده منم اموزش تکاوری بهتون یاد میدم خوبه؟؟؟خخخخخ

من با خسیسیتونم کنار میام خخخخخ.البته شکسته نفسی میکنید کسی که خسیس باشه از پیس انداز طولانی مدتش نم ...

خخخخ شما زیادی تعریف میکنید من فقط پس انداز بلدم همین

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز