2777
2789
خودتون بیشترین مدتی که منتظر بودید از کم تبدیل بشه به بالا اومدن قیمت چه مدت بوده؟؟

من پارسال خریدم گرمی ۵۳۰ الان ۴۰۰ کاشکی بشه ۲۰۰ 

طلا سرمایه اصلی نیست برای دراز مدت خوبه 

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مخالف فروشید الان؟؟

الان بازار رو به نزوله اگه رو ضررید بفروشید من فروختم. یکونیم ضرر کردم ولی تو دوماه هرچی خرج غیر واجب داشتم کنسل کردم که پولم جایگزین یشه ولی شوهرم حسابی باخت داده فعلا

برسه روزی که منم تیکر بزنم
الان بازار رو به نزوله اگه رو ضررید بفروشید من فروختم. یکونیم ضرر کردم ولی تو دوماه هرچی خرج غیر واج ...

یک و نیم رو تو متراژ چند ضرر کردید؟؟ البته اگه فضولی نباشه.از باب کسب تجربه میپرسم اجی جان وگرنه قصد فضولی خدایی نکرده ندارم

یک و نیم رو تو متراژ چند ضرر کردید؟؟ البته اگه فضولی نباشه.از باب کسب تجربه میپرسم اجی جان وگرنه قصد ...

یکونیم تو طلا ضرر کردم  ککه تو طلای 410فروختم دوست عزیز ،زمینو فعلا رو سودیم  اون جدا شوهرمم جدا دلار خرید که حسابی روضرره

ده ساااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلیه که اووووف 

مثال زدم ولی واقعیته. دیگه طلا رو باید پول اضافی و مقدار کمی که دارید بزارید مثلا من یه سرویس طلا خریدم با پس انداز دوران مجردیم  

یکونیم تو طلا ضرر کردم  ککه تو طلای 410فروختم دوست عزیز ،زمینو فعلا رو سودیم  اون جدا شوهر ...

چرا جلوشو نگرفتید به طرف دلار نره دلار و ارز که خیلی اوضاعش بیریخته که!!!!

چرا جلوشو نگرفتید به طرف دلار نره دلار و ارز که خیلی اوضاعش بیریخته که!!!!

گوش نکرد بهم دیگه الان کم کم پنج میلیون ضرر کرده حتی رو سود بود گفتم بفروش نفروخت گفت دوتومن سود که بدرد نمیخوره طمع کرد من خودمم درس بزرگی گرفتم هرجا سودکردم حتی کم بفروشم

مثال زدم ولی واقعیته. دیگه طلا رو باید پول اضافی و مقدار کمی که دارید بزارید مثلا من یه سرویس طلا خر ...

با پس اندازتون یه سرویس تونستید بخرید وااااقعا دمتون گرم مشتی هستی پرچمتون بالاست واقعا 

با پس اندازتون یه سرویس تونستید بخرید وااااقعا دمتون گرم مشتی هستی پرچمتون بالاست واقعا 

اره سرویس عروسیمو خودم حریدم الانم اون یکونیم  ضررمو جبران کردم تو دوماه

گوش نکرد بهم دیگه الان کم کم پنج میلیون ضرر کرده حتی رو سود بود گفتم بفروش نفروخت گفت دوتومن سود که ...

اینکه ادم وقتی سود کرد حتی کم بعدش بفروشه واقعا یه اراده و تصمیم قوی میخواد دمتون گرم

اینکه ادم وقتی سود کرد حتی کم بعدش بفروشه واقعا یه اراده و تصمیم قوی میخواد دمتون گرم

من سری بعدی که بخوام سود کنم حتی به پنصد تومنم قانع میشم طمع نمیکنم دیگه طمع ام باعث ششد یکو نیم ضرر بدم عوضش یاد گرفتم

اره سرویس عروسیمو خودم حریدم الانم اون یکونیم  ضررمو جبران کردم تو دوماه

احیانا شما یه منشی یا مدیر برنامه ای چیزی نمیخوایید؟؟؟؟ من با حقوق کم هم مشکلی ندارم که منشیتون باشم با این برنامه هاتون !!!!خخخخخخ